Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Η Φλώρινα καλωσόρισε τους φοιτητές της (video)

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας σε συνεργασία με την Κίνηση Φίλων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, του Δήμου Φλώρινας, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, διοργάνωσαν εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών της πόλης.



7 σχόλια:

  1. η φωνη της παπα μου εχει μεινει αξεχαστη....σαν εφιαλτης ενα πραμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ δήθεν νέοι, κατάλοιπα του ΠΑΣΟΚ και της νεολαίας αυτού που τώρα γυρίζουν το παραμύθι για το ΣΥΡΙΖΑ ψάχνοντας στέγη εκεί. Ανακοινώσεις με ωραία λόγια. Μια παρέα τριαλαλά τριαλαλό χωρίς ιδιαίτερες ανησυχίες και προβληματισμούς. Όταν βολευόμασταν ήταν μια χαρά...

    Και πάντα με τον επίσημο μανδύα των ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΦΟΡΕΩΝ για μια επίσημη εκδήλωση με επίσημες μπύρες, επίσημα ουίσκια και επίσημους φοιτητές βγαλμένους από την επίσημη διαδικασία.

    Και όχι η Φλώρινα δεν έχει να προσφέρει πολλά στους φοιτητές γιατί καλούς-κακούς σαν πορτοφόλι τους βλέπουμε μόνο.

    Και όχι η Φλώρινα δεν έχει να προσφέρει τίποτα γιατί έχει κακούς, βολεμένους ανθρώπους που η ανησυχία τους (και ιδιαίτερα των νέων) είναι πως θα φανούν το μεσημέρι στο καφέ ή το βράδυ στο πεζόδρομο. Πόσο in θα είναι...Α, και μερικοί 30-40άρηδες να τα χουμε καλά με τις Αρχές του τόπου (να τα χουμε καλά και με τη ΝΔ) και φυσικά με την Εκκλησία μπας και βολευτούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ναι η Φλώρινα έχει να προσφέρει κάτι... μίζερους σαν εσένα.

      Διαγραφή
    2. Άσε μας ρε νεοδημακρατοποασοκοχριστιανοπατριωτη.Στην Αν.Φλω ήσουν και εσυ υποθετω.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 9:56 συμφωνω απόλυτα με τον 10:40 και επίσης αυτό παρουσιάζει εσένα και τους ομοίους σου
      Στον κόσμο της χαζοχαρούμενης, η κριτική σκέψη ποινικοποιείται πρώτη απ' όλες, υπέρ της βραδύνοης προσαρμογής με οποιαδήποτε αθλιότητα απαιτεί άμεση παραλλαγή προκειμένου να μην υπενθυμίζει στα θύματα της την αληθινή τους κατάσταση. Μπράβο λοιπόν, μικρές και αθώες χιψτεροναζίστριες, σκεφθείτε θετικά, άλλωστε δεν έχετε κανένα λόγο να κρίνετε εκείνους τους οποίους υπηρετείτε - κινδυνεύετε να στερηθείτε το καθησυχαστικό χάδι στο προσαρμοστικό σας κεφάλι, αυτό που σας επιβεβαιώνει πως αν είστε αρκετά καλά παιδάκια, ίσως να περισσεύει και ένα Μοχίτο για σας απόψε

      Διαγραφή
  3. Μιζέρια και πάλι μιζέρια.
    Είσαι απλά ένας άεργος που 11 το πρωί δεν έχεις να κάνεις τίποτα καλύτερο από το να συκοφαντείς ανώνυμα και χυδαία ανθρώπους νέους που δημιουργούν, πορσφέρουν και συμπαρασύρουν μαζί τους πολύ ακόμη κόσμο στην δημιουργία και στην πράξη.
    Έχουμε βαρεθεί τα ψευτοκουλτουριάρικα λογάκια σου. Κάνε κάτι χρήσιμο στην κοινωνία. Κρύψου στο καβούκι σου.
    Επειδή όμως και στα νεανικά σου χρόνια (γιατί σίγουρα νέος δεν είσαι) μάλλον τα ίδια έκανες και έχεις καλή γνώση από βολέματα...να σου θυμήσω μια παροιμία που μάλλον την ξεχνάς.
    .. όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.