Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Φιλικά της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα με τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας

Χθες Σάββατο τα τμήματα υποδομής των δύο συλλόγων έδωσαν φιλικές αναμετρήσεις στο γήπεδο του Παπαγιάννη Φλώρινας εκμεταλλευόμενα τις καιρικές συνθήκες που ακόνη επιτρέπουν ανάλογες εκδηλώσεις στην περιοχή μας.
Οι 2 ακαδημίες αγωνίστηκαν με 3 τμήματα Παιδικό (1999-00), ΠροΠαιδικό (2001-02) και Junior (2003-04) και έδωσαν ραντεβού για τις 30 Νοεμβρίου αυτή τη φορά στην Πτολεμαΐδα για νέους αγώνες.
Το Παιδικό τμήμα του ΠΑΣ Φλώρινα επικράτησε με σκορ 3-0 όταν μόλις στο 2ο λεπτό ο Αντωνιάδης έκλεψε την μπάλα μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 6ο λεπτό ο Γαζέας έβγαλε αριστερά τον Αντωνιάδη που έσπασε την μπάλα στον Χρυσοχοϊδη για το 2-0. Στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γαζέας ήταν αυτός που με πλασέ πέτυχε το τελικό 3-0.
Το ΠροΠαιδικό τμήμα του ΠΑΣ Φλώρινα νίκησε με σκορ 5-0 με τα γκολ των Λιασόπουλου, Μαργαρίτη, Τασομηνόπουλου, Γρηγοριάδη και Χριστάκη ενώ οι μικροί του ΠΑΣ έχασαν με σκορ 3-0 από το αντίστοιχο τμήμα του Ηρακλή Πτολεμαϊδας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ:

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΚΟΥΣΙΑΣ (ΠΑΤΙΛΗΣ), ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ Σ., ΠΑΛΙΑΡΗΣ (ΠΕΡΣΙΔΗΣ), ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΓΑΖΕΑΣ (ΓΙΩΣΗΣ), ΤΖΕΤΖΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ.

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ - ΜΠΕΛΛΗΣ), ΠΑΝΟΥ (ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΟΚΑΡΠΟΥΛΟΣ (ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ), ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ Χ. (ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ), ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ (ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ), ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ ΠΑ. (ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ Β), ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ (ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ Ε.), ΛΙΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ), ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ), ΜΠΑΚΑΛΗΣ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ)

JUNIOR: ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΓΩΓΟΣ, ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ Γ., ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ Σ., ΔΗΜΤΣΙΟΣ Λ., ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΜΙΣΙΟΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ ΠΕ., ΜΠΑΛΙΑΣΗΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΥΜΠΗΣ, ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ Α., ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.