Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ο «Παγκράτιον» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών

Επέστρεψε στις 3:30 πμ τα ξημερώματα της Δευτέρας η αποστολή του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών που έγιναν στο Ολυμπιακό Κέντρο του Ταε –κβον- ντο στο παλιό Φάληρο το Σαββατοκύριακο 2 και 3/11/2013. Η αποστολή φανερά κατάκοπη, αλλά ευτυχισμένη από τις επιτυχίες των αθλητών της και την καταπληκτική διαιτησία του Κορομπίλη Νικόλαου όπως αποτυπώθηκε από την βαθμολογία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας που τον κατέταξε στην κορυφή της κατάταξης των νέων διαιτητών.
Την αποστολή συνόδευσε ο sensei Κορομπίλης Γεώργιος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τσαρτσιταλίδης Κίμων καθώς και γονείς των αθλητών. Στον αγωνιστικό τομέα οι αθλητές του Συλλόγου ξεκίνησαν μουδιασμένα το Σάββατο με τον Σιώκη κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση στα kata αλλά να μην καταφέρνει να ανέβει στο βάθρο στην συνέχεια ο Αμβράσης με πάρα πολύ καλή εμφάνιση στα kata πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο ενώ λίγο αργότερα στο kumite έχασε το μετάλλιο στο handei με 3 – 2 στις σημαίες.
Την Κυριακή οι εκπρόσωποι του συλλόγου, αδέλφια Ειρήνη - Μαρία και Ηλίας Τσαρτσιταλίδης μπήκαν πολύ δυνατά με την Ειρήνη-Μαρία να μένει στη 2η θέση στα kata χάνοντας στον τελικό από δικό της λάθος και ενώ η εκτέλεση του kata της ήταν με διαφορά καλύτερο από αυτό της αντιπάλου της. Στην συνέχεια στο kumite η Ειρήνη-Μαρία έφτασε στον ημιτελικό όπου έχασε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια με 1 – 0 και στην συνέχεια στην διαδικασία των repassage κέρδισε όλες τις αντιπάλους της και κατατάχθηκε 3η κρεμώντας το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος της. Τελευταίος εκπρόσωπος του συλλόγου ήταν ο Ηλίας Τσαρτσιταλίδης ο οποίος τερμάτισε στην 3η θέση αλλά τα παράπονα για την διαιτησία των ΑΘΗΝΑΙΩΝ διαιτητών είναι πολλά γιατί άφησαν πολλά αντιαθλητικά και εσκεμμένα χτυπήματα με φανερό σκοπό να μην ανέβει ο Φλωρινιώτης αθλητής στην πρώτη θέση, ο οποίος ήταν μακράν ο καλύτερος από τους άλλους αθλητές και η ηθική ικανοποίηση ήρθε την ώρα της απονομής όταν ο “πρωταθλητής” της κατηγορίας αγκάλιασε τον Ηλία λέγοντάς του : “ήσουν δυνατότερος από όλους”.
Κορομπίλης Γεώργιος (προπονητής): Συγχαρητήρια στα παιδιά! Στάθηκαν “παλληκάρια” κάτω από αντίξοες συνθήκες, πολύωρη αναμονή, εχθρική διαιτησία κτλ. Δεν θέλω να αναφερθώ αναλυτικά σε αυτά και θα σταθώ μόνο στον αγωνιστικό τομέα. Τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά έδειξαν ότι δεν ήταν τυχαία εκεί και τα αποτελέσματά τους το επιβεβαιώνουν αυτό. Tους ευχαριστώ για την χαρά που μας δίνουν όπου και αν αγωνίζονται, τιμούν την Πόλη και τον Σύλλογό μας.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις εμφανίσεις τους. Κρατούν την σημαία της Φλώρινας και του Συλλόγου πολύ ψηλά. Ένα θέλω να πω, συμμετοχές ρεκόρ όλων των εποχών, νούμερα ασύλληπτα εν καιρώ κρίσης 1978 ο αριθμός των συμμετεχόντων …. Καταλαβαίνετε λοιπόν την αξία των επιτυχιών μας, αν συνυπολογίσει κανείς και την εχθρική διαιτησία, τότε πολλαπλασιάζεται η αξία των επιτυχιών. Είμαι πολύ θυμωμένος με την διαιτησία, όχι μόνο στους δικούς μας αθλητές αλλά γενικώς, λίγοι οι διαιτητές που διασώθηκαν από το ναυάγιο της διαιτησίας και ευτυχώς μέσα στα λαμπρές εξαιρέσεις ήταν και ο δικός μας Διαιτητής Κορομπίλης Νίκος. Πιστεύω πως η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έχει πολύ δουλειά να κάνει. Και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά μας!

2 σχόλια:

  1. Άντε και καμιά οικονομική βοήθεια στον σύλλογο τόσα χρόνια κάτω από το χαλί τους κρύβουν όλοι οι αθλητικοί παράγωντες της Φλώρινας κ παίρνουν της βραβεύσεις κ έπαινους όπως κ χρήματά αθλητές του πινγκ πονγκ απλά κ μονο για τη συμμετοχή τους που είναι ο δήμαρχος να πει έστω ένα μπράβο! Μήπως θα έπρεπε να είχε τη σχολή κανένας του κόμματος η κάτοχος Σούπερ μάρκετ? Φτάνει την υποστήριξή στη ξιφασκία εδώ έχουμε κ ταλενταρες στο καράτε βοηθήστε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου ... είμαι ο Πρόεδρος του συλλόγου, καλό θα ήταν όταν γράφετε να είστε επώνυμοι ... Οι επιχορηγήσεις σε συλλόγους -τουλάχιστον επίσημα- έχουν καταργηθεί με νόμο. Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων: ο σύλλογος δεν έχει αντιπαλότητα με κανένα άθλημα ... Όποτε χρειαστήκαμε τους επίσημους φορείς του τόπου μας ήταν δυναμικά παρόντες ... Αν ασχολείσαι ή παρακολουθείς το άθλημά μας θα ξέρεις ότι ο σύλλογος στην Φλώρινα έκανε 5 πρωταθλήματα όλα με την χορηγία τόσο του Δήμου όσο και της Περιφέρειας και τους ευχαριστούμε γιατί έτσι αναδείχθηκε το άθλημά μας και ο σύλλογος και έξω από την Φλώρινα και τους ευχαριστούμε γι' αυτό. Επίσης, σήμερα θα βραβευτούν οι αθλητές του συλλόγου από τον δήμο για τις επιδόσεις τους ... Δεν λέω, θα μπορούσαν και περισσότερα αλλά και τόσο ήταν αρκετά για να γίνουν αυτά που θέλαμε σαν διοίκηση ....... Πάντως σε ευχαριστώ για την στήριξη σου ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.