Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Η προσπάθεια συνεχίζεται…

Τα περισσότερα από 10.000 «χτυπήματα» σε περίπου δύο μήνες λειτουργίας του blog και η μαζική και ενεργή συμμετοχή σας, μας κάνουν να νοιώθουμε απόλυτα ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι για αυτήν την προσπάθεια, που ξεκινήσαμε με ένα στόχο: να αναδείξουμε και να προβάλλουμε διάφορα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας. Και θεωρούμε πως τα έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό και ξέρουμε επίσης πως έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας.
Σε αυτή την προσπάθεια βρήκαμε πολλούς φίλους και συμπαραστάτες και όπως είναι φυσικό και κάποιους «εχθρούς», οι οποίοι δυσαρεστήθηκαν από το γεγονός ότι υπάρχει ένας κοινός  τόπος των Φλωρινιωτών που γράφει τα πράγματα με το όνομα τους και δε διστάζει να στηλιτεύει πρακτικές και καταστάσεις. Δεν πειράζει όμως… καλοδεχούμενοι και αυτοί, με τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους.
Όλο αυτό το διάστημα – και ιδιαίτερα τώρα τελευταία – καταβάλλεται  και μια προσπάθεια από ορισμένους να συνδυάσουν καταστάσεις, να εμπλέξουν πρόσωπα, να δείξουν ότι γνωρίζουν. Και όλο αυτό γιατί προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος, ποια ή ποιοι βρίσκονται πίσω από το blog. Ασχολούνται δηλαδή, αυτοί οι ελάχιστοι, με κάτι τόσο ασήμαντο και επειδή ενοχλούνται από την παρουσία μας, καθώς νοιώθουν ότι τους χαλάμε τη «συνταγή», αλλά και επειδή δεν έχουν την ικανότητα να ασχοληθούν με τα σημαντικά. Και σημαντικά είναι όλα αυτά που γράφονται, απ’ όλους, μέσα στο blog. Οφείλουμε εδώ να ζητήσουμε και συγνώμη απ’ όσους εμπλέξαμε σε όλο αυτό (μέσω των σχολίων αναγνωστών) και να επισημάνουμε πως δε θα επιτρέψουμε ξανά τη χρησιμοποίηση των ονομάτων τους, εκτός κι αν κάποιος μπορεί να αποδείξει ότι αυτοί που αναφέρει βρίσκονται πίσω από το blog. Και απλά να αναφέρουμε προς όλους τους «μαθητευόμενους μάγους» πως πραγματικά δε ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται.
Επιπλέον, οφείλουμε να ζητήσουμε από όλους σας να είστε περισσότερο προσεκτικοί στα σχόλια σας και να αποφεύγετε προσβλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Κάποιοι θα έχετε καταλάβει ότι ορισμένα σχόλια δε δημοσιεύονται όπως ακριβώς τα στέλνετε (και ορισμένα πολύ λίγα δε δημοσιεύονται καθόλου), αλλά αυτό γίνεται ακριβώς για να αποφευχθούν – στο μέτρο του δυνατού – δυσάρεστα περιστατικά και να μη βρεθούμε εκτεθειμένοι ούτε εμείς, ούτε και εσείς.
Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας και συνεχίζουμε…

5 σχόλια:

  1. ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΝΤΙΚΕ !! ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΣ ΠΟΥ ΣΕΡΦΑΡΕΙ,ΔΙΑΒΑΖΕΙ,ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ "ΧΑΜΗΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ", ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΝΑΜΕ, ΓΡΑΦΟΥΜΕ ,ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ papagr δε νομίζω πως έχω "σηκώσει τη μπάλα". Και δε διαφωνώ πως όλοι μας πονάμε για αυτή την πόλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τοτε σου ευχομαι ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΟΣΗΕΥΣΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ και εύχομαι και σε σένα το ίδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική προσπάθεια και την ενημέρωση που κάνεις. Ήταν κάτι που χρειαζόταν ο νομός μας άσχετα αν κάποιους ενόχλησε αυτό. Η καταγραφή των γεγονότων και η ενημέρωση σου για τα ζητήματα της περιοχής μας είναι αντικειμενική και ικανοποιητική. Η φιλοξενία θέσεων και απόψεων των "φίλων" της σελίδας έχει να κάνει με την υποκειμενικότητα του καθενός και την έκφραση .... αυτού που την καταθέτει έστω και μέσα από την ανωνυμία. Τα συγχαρητήρια μου και πολύ κουράγιο γιατί σίγουρα το χρειάζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.