Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Μπορεί τρένο να μην έχουμε, αλλά στη γειτονιά μας θα αποκτήσουμε… «τρενοσκί»

Ενώ η Φλώρινα διεκδικεί το αυτονόητο, δηλαδή τη σιδηροδρομική σύνδεση της με τη Θεσσαλονίκη, ο ΟΣΕ προχωρά από την Κυριακή σε ειδικά δρομολόγια προς την Άρνισσα, με την επωνυμία «Τρενοσκί».
Το “Τρενοσκί” θα μεταφέρει επιβάτες στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Άρνισσα. Από εκεί οι επιβάτες θα μεταφέρονται με λεωφορεία στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν κάθε Σάββατο και Κυριακή δύο φορές την ημέρα.
Το πακέτο της προσφοράς για τους επιβάτες θα περιλαμβάνει προσιτό εισιτήριο, την τιμή του οποίου όμως, ο ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν σε θέση να ανακοινώσει, έκπτωση 50% στην κάρτα χρήσης των αναβατήρων του χιονοδρομικού κέντρου και σημαντικές εκπτώσεις στις επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας του Αγίου Αθανασίου. O συρμός θα διαθέτει τρία καφέ-εστιατόρια και ειδικό χώρο μεταφοράς του εξοπλισμού των σκιέρ.
Η δρομολόγηση του τρένου είχε ανακοινωθεί το περασμένο καλοκαίρι από την υφυπουργό Εσωτερικών Θ. Τζάκρη, τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών Χ. Τσιόκα και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Αθ. Ζηλιασκόπουλο.


3 σχόλια:

  1. μιστερ Ζηλιασκόπουλε για όλα αυτα το τραινοσκί δέν είναι ..ζημιογόνο και απο ¨Αρνισσα μέχρι Φλώρινα ζημιογόνο; Μας δουλεύετε ή θελετε να σας χαρίσουμε κανένα μπουκέτο ...ΟΡΧΙΔΕΕΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ;

    Ενοια σου έχουμε κι εμείς χιονοδρομικό ΚΕΝΤΡΟ στην Βίγλα και εκτός απο σκί ξέρουμε και απο ΚΑΛΟ ΞΕΣΚΙ ...Φερε πίσω το τραίνο να μήν γίνει της Αιγύπτου ! πάλι τα "πήρα στο κρανίο" ποντικέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Zηλιασκόπουλος φταίει? Του πήγαν του ανθρώπου μια ολοκληρωμένη βιώσιμη πρόταση και την ενέκρινε. Στον γείτονα νομό υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται, υπολογίζουν, προτείνουν κλπ και δεν περιμένουν απο την πολιτεία να τους βγάλει απο αδιέξοδα. Ας προβληματιστούμε γιατί ένα απο τα καλύτερα χιονοδρομικά στην ελλάδα (Βίγλα) είναι έτσι όπως είναι, χωρίς να προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες όλο τον χρόνο. Στην ουσία μια-δύο επιχειρήσεις εποφελούνται (καλώς) απο το χιονοδρομικό κέντρο ενώ θα μπορούσε να έχει οφέλη όλη η πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω ποιοί είναι σε χειρότερη κατάσταση, εμείς που δεν έχουμε τίποτε ή οι Αρνισσιώτες που τρένο δεν έχουν αλλά τρενοσκί έχουν. (They add insult to injury που λένε και στην γηραιά Αλβιόνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.