Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Προγραμματικός διάλογος στο δήμο Αμυνταίου για το ΕΣΠΑ

Σε συνέχεια της συνάντησης που είχε η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας, κα Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα, με τους τοπικούς φορείς με αντικείμενο το ΕΣΠΑ, ο δήμος Αμυνταίου επιταχύνει τους ρυθμούς προετοιμασίας για την αξιοποίηση του προγράμματος. Τόσο κατά τη διάρκεια της συνάντησης με όλους τους φορείς, όσο και στην κατ’ ιδίαν συνάντηση του δημάρχου Αμυνταίου Μάκη Ιωσηφίδη, με την Γενική Γραμματέα, εκτέθηκαν οι άμεσοι στόχοι του δήμου Αμυνταίου και έτυχαν αποδοχής από την ίδια και τους συνεργάτες της.
Επειδή όμως ο αναπτυξιακός σχεδιασμός και τα έργα υποδομής που χαρακτηρίζονται προτεραιότητες για την περιοχή αφορούν το σύνολο των πολιτών, ο δήμος Αμυνταίου καλεί όλους τους φορείς και ενεργούς πολίτες σε προγραμματικό διάλογο προκειμένου να κατατεθούν ιδέες και προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν στα πλαίσια του ΕΣΠΑ ή άλλων χρηματοδοτικών προγραμμάτων.
Η συνάντηση διαλόγου και κατάθεσης ιδεών και προτάσεων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ κ.ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ!!!
    ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΤΣΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ!ΤΟ ΕΣΠΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΩΡΙΜΑΕΡΓΑ.ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.