Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Το Περιφερειακό Συμβούλιο για το τρένο και το πετρέλαιο θέρμανσης

Την άμεση επαναφορά των δρομολογίων του τρένου στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Φλώρινα ζητά με ψήφισμά του το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, όπως αποφασίστηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση.
Ακόμα, αποφασίστηκε η ανάληψη πρωτοβουλίας για τη διοργάνωση σύσκεψης ή νέου Συμβουλίου προκειμένου να εκφραστεί επίσημα μια ενιαία θέση για τη μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης.

4 σχόλια:

  1. Για την επιτροπή πολιτών δεν λέτε κουβέντα ΛΙΑΝΟπαιδα. Δεν σας αρεσε το ξεβράκωμα του ανήμπορου αφεντικού σας. Το έχουμε καταλάβει όλοι παρά το φθηνό θέατρο της ΜΑΝΤΣΗ σε ρόλο επαναστάτριας..μπρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μου φίλε (5:28) το γελοίο και προσβλητικό σχόλιο σου ανεβαίνει μόνο και μόνο για να φανεί πως στη Φλώρινα υπάρχουν πολύ μικροί άνθρωποι όπως εσύ που μας έχουν πάει χρόνια πίσω. Κάνε τους συνειρμούς που θέλεις (συνήθης τακτική εναντίον του Blog μας τώρα τελευταία γιατί κάποιους τους πονάει πολύ), ξεβρακώσου στα μάτια όλων για τη νοοτροπία που κουβαλάς και πήγαινε στο καλό... άνθρωποι σαν και εσένα έχουν καταστρέψει τη Φλώρινα. Γιατί αν ήσουν λιγάκι έξυπνος και καθόλου εμπαθής θα είχες τη δυνατότητα να διαπιστώσεις πως από εδώ μέσα έχουν γίνει οι περισσότερες αναρτήσεις από οποιοδήποτε άλλο blog για το θέμα του τρένου και την πρωτοβουλία των πολιτών και μάλιστα με θετικά σχόλια. Βγάλε λοιπόν τα πολύχρωμα γυαλάκια σου (το χρώμα τους αλλάζει ανά τακτά διαστήματα) και μάθε να μετράς, να διαβάζεις και να σκέφτεσαι. Αν μπορείς.
    ΥΓ: και μια συμβουλή: η πολιτική δε σου ταιριάζει και ούτε σε έχει ανάγκη... άστην όσο είναι καιρός για το δικό σου καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΠΟΝΤΙΚΕ,ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ "ΒΟΛΕΜΕΝΗ" ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΩ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ.ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΦΟΡΟΥΣ.ΑΝΤΕ,ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΛΙΑΝΟΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒLOG!!(OΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βουνίσιος ακτιβιστής8 Φεβρουαρίου 2011 στις 9:14 μ.μ.

    η λάσπη των δημαρχοπουλων ενάντια στα μπλόγκ θα επιστραφεί σάν ζεματιστή χυλόπιτα στα μουτρα τους ..Ο Δ¨ημος ΠΡεσπών και Αμυνταίου είναι στο πλευρό μας. Μόνο ένας έμεινε στην χαράδρα....αύριο στην πλατεία κραταγράψτε απουσίες γιατί θα είναι πολύ χρήσιμες στις επερχόμενες εκλογές..Τελεσίγραφο ...όσοι δέν έρθουν άυριο προειδοπιώ ότι θα μαυρίσει το πολιτικό μητρώο στην συνείδηση της τοπικής μας κοινωνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.