Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Σύσκεψη στη Φλώρινα για την επιτάχυνση υλοποίησης του ΕΣΠΑ

Με στόχο την κοινή προώθηση του αναπτυξιακού σχεδίου της κυβέρνησης για την περιφέρεια, την επιτάχυνση της απορρόφησης και ενόψει της επικείμενης αναθεώρησης του Ε.Σ.Π.Α η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας  Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα πραγματοποιεί στη Φλώρινα συνάντηση εργασίας με θεσμικούς, παραγωγικούς και οικονομικούς φορείς της περιοχής.
Στη συνάντηση με θέμα: «Ενημέρωση και Συντονισμός ενεργειών για την επιτάχυνση, υλοποίησης του Ε.Σ.Π.Α» έχουν κληθεί να συμμετέχουν οι βουλευτές του νομού,  ο Περιφερειάρχης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας, ο Θεματικός Αντιπερειφερειάρχης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, οι δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι της περιοχής, εκπρόσωποι φορέων όπως: ΕΒΕ Φλώρινας, ΤΕΕ ΔΜ, ΟΕΕ ΔΜ,ΓΕΩΤΕΕ ΔΜ,  Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, ΕΑΣ Φλώρινας, ΕΑΣ Αμυνταίου, Πανεπιστήμιο, ΤΕΙ, Αναπτυξιακή Φλώρινας και Φορέας Προστασίας Πρεσπών καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου στη μία σήμερα το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.