Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Υποδεχόμαστε τον Κώστα Κρομμύδα

Ποιος είναι ο Κώστας Κρομμύδας, ο ηθοποιός και γνωστός συγγραφέας έρχεται στην Φλώρινα Πέμπτη 19 Μαΐου στο ξενοδοχείο ΦΑΙΔΩΝ στις 20.00 μ.μ. με το νέο του βιβλίο «Ουρανόεσσα».

Ο Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων ν. Φλώρινας σε συνδιοργάνωση με το βιβλιοπωλείο « ΓΩΝΙΑ», τις εκδόσεις Διόπτρα και το ξενοδοχείο ΦΑΙΔΩΝ σας προσκαλούν στο ωραίο ταξίδι της παρουσίασης του βιβλίου του Τρικαλινού συγγραφέα.

Ο Κώστας Κρομμύδας γεννήθηκε στα Τρίκαλα όπου και μεγάλωσε.
Είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια υποκριτικής και χορού μεταξύ των οποίων τα σεμινάρια του Ανδρέα Μανωλικάκη πάνω στη μέθοδο διδασκαλίας του actor studio για τέσσερα χρόνια. Συμμετείχε στα «Χορικά» της Ζουζού Νικολούδη για δύο χρόνια. Έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, στο θέατρο και στο σινεμά. Την περίοδο 2010-2012 ήταν βασικός εισηγητής στις ημερίδες του ινστιτούτου πρόληψης – διατροφής και υγείας, με θέμα «Εκπαιδεύοντας παιδιά και γονείς σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής».
Τον Μάιο του 2012 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο «Μπαμπά, μεγάλωσέ με» και τον Μάιο του 2013 το πρώτο του μυθιστόρημα «Η ζωή που έλειπε» που ένα χρόνο μετά αναδείχθηκε ως ένα από τα δέκα συγκινητικότερα βιβλία της χρονιάς. Τον Ιούνιο του 2014 από τις Εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφόρησε το δεύτερό του μυθιστόρημα «Ογκρέσα», που αναδείχθηκε στα δέκα καλύτερα στην κατηγορία «ερωτικός χαρακτήρας». Τον Μάιο του 2015 κυκλοφόρησε το τρίτο του μυθιστόρημα με τίτλο «Μη με λησμόνει» που επίσης αναδείχθηκε στα καλύτερα βιβλία στην κατηγορία «Ηρωίδα Έμπνευση» . Τον Μάιο του 2016 κυκλοφόρησε το τέταρτο του μυθιστόρημα με τίτλο «Ουρανόεσσα» . Το 2014 του απονεμήθηκε το βραβείο WISH στον Βόλο, στην κατηγορία «συγγραφέας», την απονομή του οποίου πραγματοποίησε η πολυδιαβασμένη συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.