Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Διανομή διαφόρων προϊόντων από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 26 Μαΐου και την Παρασκευή 27 Μαΐου, τις ώρες 09:30 π.μ. με 13:00 μ.μ, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας θα προβεί στη διανομή διάφορων προϊόντων, από τον χώρο των ψυγείων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Φλώρινας, για όσους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ είχαν υποβάλλει αίτηση στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας και στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας (Πρόνοια).

Η διαδικασία εκτελείται από την «Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας» που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ, με την παραλαβή των προϊόντων να γίνεται από την Π.Ε. Φλώρινας, ως επικεφαλής εταίρο και τη διανομή τους από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητάς τους ή εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο για την παραλαβή των προϊόντων.

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας
Ευαγγέλου Νικόλαος
Πρόεδρος Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.