Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Together, φρέσκο και ανανεωμένο...

Τα παραμύθια είναι η εφεύρεση του αιώνα μας έτσι και εμείς δημιουργούμε το 15ο κεφάλαιο. Για να διαφυλάξουμε την συνέχεια αυτής της όμορφης ιστορίας και πορείας μας, ανανεωνόμαστε!

Στην ύλη του together περιλαμβάνονται θέματα από την Δυτική Μακεδονία, με έμφαση σε πρόσωπα και δράσεις που ξεχωρίζουν στην κοινωνική πραγματικότητα του τόπου μας.

Σε αυτό το τεύχος θα διαβάσετε το πρώτο μέρος του αφιερώματος στα Μαρτυρικά χωριά της Δυτικής Μακεδονίας με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μαρτυρίες, πίνακες και έρευνα.

Ενημερωθείτε για το Γεωπάρκο στα “Μπουχάρια”, ταξιδέψτε στον Άγιο Γερμανό, την Νεράιδα. Ακόμα ανακαλύψτε την Βαλκανική κουζίνα, τα νέα ευρωπαϊκά προγράμματα και μπείτε στον κόσμο των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Μάθετε για τις απόψεις των νέων σε καιρό κρίσης. Γνωρίστε τον Κώστα Μαγγίνα, την Αλεξία Τσιμήκα, τον Γιώργο Πανταζή και τον Σάκη Γκάτζιαρη. Γυρίστε τον χρόνο πίσω στο σεισμό του 1995 και ανακαλύψτε πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα σας περιμένουν στο 15ο, ολόφρεσκο τεύχος μας.

Καλή ανάγνωση και μην ξεχνάτε, σας θέλουμε μαζί μας για να θεριέψουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.