Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ήττα του Μακεδονικού στα Γρεβενά

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, άνοιξαν από νωρίς το σκορ, απέναντι στο Μακεδονικό που ανέβασε την απόδοση του μετά το ημίωρο, πίεσε για την ισοφάριση με όπλο του τον Ρωμαίο, αλλά βρήκε απέναντί του, έναν τερματοφύλακα (Αλεξίου), που ήταν σε πολύ καλή μέρα.
Στην επανάληψη, παρόλο που ο Μακεδονικός μπήκε καλύτερα χάνοντας νωρίς ευκαιρία, οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν και πάλι, πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ στο 64’ με τον Χαραλαμπίδη που έκανε το 2-0 και έδειχνε να σφραγίζει τη νίκη.
Ωστόσο, ο Μακεδονικός συνέχισε να πιέζει και στάθηκε άτυχος στο 74’, όταν το πέναλτι του Μαρκόπουλου δεν έγινε γκολ (απέκρουσε και πάλι ο Αλεξίου).
Το γκολ του Ρωμαίου ήρθε στις καθυστερήσεις για να μειώσει σε 2-1, ένα γκολ που ίσως αποδειχθεί χρυσό για το Μακεδονικό σε περίπτωση ισοβαθμίας.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
5΄ καλό σουτ του Άγγελου Κοτζατίσογλου πέρασε ελάχιστα άουτ
8΄ αριστερό σουτ του Χαραλαμπίδη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0
15΄ σουτ Χαμαλίδη, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αλεξίου23΄ σέντρα Μπατμά, κεφαλιά του Ρωμαίου αποκρούει ο Αλεξίου
42΄ σουτ του Ρωμαίου ο Αλεξίου έδιωξε σε κόρνερ
47΄ Σουτ του Ρωμαίου από το ύψος της περιοχής, έδιωξε σε κόρνερ ο Αλεξίου. Στην εκτέλεση του κόρνερ, η κεφαλιά του Ρωμαίου κατέληξε σε νέα απόκρουση του υπέροχου σήμερα Αλεξίου
64΄ άψογη σέντρα του Μπιζιώτα από δεξιά, βρήκε τον Χαραλαμπίδη στην περιοχή, χόρεψε δύο αμυντικούς των φιλοξενούμενων και με όμορφη ενέργεια πλάσαρε και το Μπερμπερίδη για το 2-0.
Στο 72΄ μεγάλη ευκαιρία για το Μακεδονικό να μειώσει με το πέναλτι που κέρδισε ο Μαρκόπουλος σε ανατροπή του, εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά ο Αλεξίου για ακόμη μια φορά είπε όχι!
Στο 90’+ σε εκτέλεση φάουλ που εκτέλεσε ο Μαρκόπουλος, ο Ρωμαίος με καρφωτή κεφαλιά θα μειώσει για το τελικό 2-1.

ΑΕΠ Βατολάκκου (Χρ. Λάλλος): Αλεξίου, Μπιζιώτας, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Κοτζατίσογλου Αγ. (90’ Μελισσινός), Ιωαννίδης, Λάλλος Π. (92' Κατσαντώνης), Λάλλος Θ., Γραβάνης (80’ Ασλανίδης)

Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα (Σ. Νταμπίζας): Μπερμπερίδης, Χαμαλίδης (46’ Παπαδόπουλος), Γιορετσίδης, Αθανασιάδης Κ., Σεκκουλίδης, Ζυγομάνης, Μπατμάς, Ντιμόφσκι (85’ Κακασούλης), Αθανασιάδης Σ., Μαρκόπουλος, Ρωμαίος.

Πηγή: vatolakkiotis.blogspot.gr

5 σχόλια:

  1. Ότι τους αξίζει περνούν.Τα λέμε την νέα περίοδο στο τοπικό.Μόνο οΕΡΜΗΣ θα μπορούσε με αυτές της ομαδουλες να περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μπορούσε ο Ερμής ας κέρδιζε τον Μακεδονικό και ας περνούσε.

      Και γιατί δηλαδή του αξίζει να μήν περάσει, γιατί σε κέρδισε στην έδρα σου;

      Διαγραφή
  2. Είναι ομάδα με κύρος και με μεγάλη ΙΣΤΟΡΙΑ που μεγαλουργούσε στην δεκαετία του του1990 ο ΕΡΜΗΣ.Ραντεβού στο τοπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το 1890 η κωλοπετινίτσα μεσουρανούσε στο τοπικό Καρδίτσας. Τώρα τι κάνει?

      Όσο για το "κύρος" γελάνε και οι πέτρες....

      Διαγραφή
  3. Asxoliste akoma me Topiko Podosfairo ,kai anodo ston Epaggelmatiko tomea? Kalitera na mazeftume gia 5*5. Ziggomanis ise megalos Pextis.
    Xeretismata Batigoal

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.