Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας στο Asklipios Cup

Στον διεθνή αγώνα Level 3 με την επωνυμία Asklipios Cup που διοργάνωσε η Ελληνική Λέσχη Πρακτικής Σκοποβολής (ΕΛΠΣ) στις 8 Μαΐου 2016 στα Ζεστά Νερά του Λαγκαδά, συμμετείχαν 150 αθλητές (με παρουσίες από τη Βουλγαρία, τη Σερβία και τη Ρουμανία), εκ των οποίων 90 αγωνίστηκαν στην κατηγορία Production.

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας εκπροσωπήθηκε με πέντε 5 αθλητές της.Οι Φλωρινιώτες σκοπευτές παρά την μικρή εμπειρία τους κατάφεραν να έχουν πολύ καλή παρουσία και κατατάχτηκαν στα αποτελέσματα ως εξής: Ρόζας Κων/νος 38ος, Μούτσιος Σταύρος 44ος, Χατζηλίας Κων/νος 45ος και Στάιος Σταύρος 49ος

Ο εκπαιδευτής της Λέσχης Μούλελης Ηλίας (ΜΛΠΣ) κατάλαβε την 11η θέση στη γενική κατάταξη του αγώνα και την 8η στους Έλληνες σκοπευτές.Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 η Λέσχη προγραμματίζει μαζική συμμετοχή στον αγώνα που διοργανώνει ο Σκοπευτικός Όμιλος Σερρών στο σκοπευτήριο του Λευκώνα Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.