Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Δωρεές προς το νοσοκομείο Φλώρινας

Στην αποδοχή δωρεών προς το νοσοκομείο Φλώρινας προχώρησε με αποφάσεις του το Δ.Σ. του Ιδρύματος. Ειδικότερα (σύμφωνα με τα σχετικά πρακτικά):

Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση ομόφωνα αποφασίζει:
Αποδέχεται με ιδιαίτερη ικανοποίηση την δωρεά 2 αναπηρικών αμαξιδίων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Π.Α.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑ και εξουσιοδοτεί τον αναπληρωτή Διοικητή να γνωρίσει εγγράφως την εν λόγω αποδοχή στον Πολιτιστικό Σύλλογο και να εκφράσει τις μεγάλες μας ευχαριστίες προς αυτόν, για την ευγενή χειρονομία του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση ομόφωνα αποφασίζει:
Αποδέχεται με ιδιαίτερη ικανοποίηση την δωρεά 5 ζευγαριών μαξιλαροθηκών και 5 σεντονιών από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, εις μνήμη της Ηλιάδου Ιφιγένειας και εξουσιοδοτεί τον αναπληρωτή Διοικητή να γνωρίσει εγγράφως την εν λόγω αποδοχή στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και να εκφράσει τις μεγάλες μας ευχαριστίες προς αυτό, για την ευγενή χειρονομία του.

Στη σχετική συνεδρίαση παρέστησαν οι:
1.Σταύρου Αικατερίνη Αντιπρόεδρος του ΔΣ
2. Κωτακίδης Γεώργιος Αιρετό μέλος του ΔΣ
3. Κύρκου Κων/νος Τακτικό αιρετό μέλος του ΔΣ
4.Γεωργίου Παύλος Τακτικό μέλος του Δ.Σ.
Στη συνεδρίαση μετέχει και η κ. Πολατίδου Ελευθερία ως Γραμματέας του Δ.Σ.

6 σχόλια:

  1. Εδω σε 2 μηνες περιμενουμε παιδι και δεν ξερουμε που θα γεννησουμε, δεν εχει παιφιατρο και μετα σου λεει δημοσια υγεια, ετσι με τις ελλειψεις λογικο να γινονται δωρεες, παρεπιπτοντως χαιρομαι πολυ που υπαρχουν πραγματικοι ανθρωποι που βοηθανε με τον τροπο τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μαζεψουμε χρήματα για δωρεά γιατρών για κάνα χρόνο μπας και λειτουργήσει σωστά το νοσοκομείο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού φτάσαμε στο σημείο να εκδίδει το ΔΣ ευχαριστήριο για δωρεά 2 αναπηρικών αμαξιδίων + 5 σεντονιών με μαξιλαροθήκες ( που δεν τα είχε ανάγκη ) ...Λυπούμαι που θα το σχολιάσω ..Λυπούμαι για την Κατάντια.΄Δέν άξιζε τέτοια τύχη η Φλώρινα και το νοσοκομείο . Ευτυχώς η νοημοσύνη και η φιλανθρωπία των πολιτών της Φλώρινας δεν στέρεψε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9.41 Μάλλον βιάζεσαι στην κρίση σου.... Ποιος σου είπε ότι δεν έχει ανάγκη από μαξιλαροθήκες και σεντόνια το Γ.Ν.Φ. .Προφανώς δε χρειάστηκε να νοσηλευτείς ή προσφιλές πρόσωπο σου για να αντιληφθείς τις ελλείψεις!!!

      Διαγραφή
    2. Αφού οι ελλείψεις περιορίζοντε σε ..μαξιλαροθήκες διπλό το κακό. Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί 1004 τις πολύ τραγικότερες ελλείψεις. Μάλλον δεν είχες την ατυχία να διακομιστείς σε άλλο νοσοκομείο για να βρείς ορθοπαιδικό, παιδίατρο η μαιευτήρα .

      "Ευτυχώς η νοημοσύνη το φιλότιμο και η φιλανθρωπία των πολιτών της Φλώρινας δεν στέρεψε...όπως σχολίασε πολύ σωστά ο/η προηγούμενος/νη σχολιαστής/στρια.

      Διαγραφή
  4. Είτε είχε ανάγκη το Νοσοκομείο είτε όχι, το ευχαριστήριο επιβάλλεται προκειμένου να αναγνωριστούν οι αξιέπαινες πράξεις άλλων φορέων ή απλών συμπολιτών μας προς αυτό. Ακόμα και σε μικρές δωρεές σημασία έχει η κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.