Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Φλώρινας (video)

Δείτε video από την επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας στις εργασίες αποκατάστασης του οδικού άξονα Σκοπιά - Κ. Υδρούσα.


11 σχόλια:

  1. Ωραία!!!!! Μπράβο!!!! Επιτέλους!!!!
    Στο Αρμενοχώρι τα παπάκια πιάνουν κόφτες, όχι ταμείων!!!! και τα αυτοκίνητα επιτέλους πάνε του σκωτομου!!! ο δρόμος έγινε και μπράβο. Τον βρήκε και ο χωρίατης και νομίζει είναι σε πίστα F1. Η τροχαία για καφε στον κύκλο και την Opel είναι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανωνυμε 9:42 σου εχει βραχικυκλωσει η κενρικη σου μοναδα!ο παλιος δρομος καλυτερος ηταν!Για τα χαντακια γιατι δε λες κατι; Που δηθεν τα καθαρισαν.

      Διαγραφή
    2. Κλείσε το dial-up και βάλε vdsl....... ο 9:42 γράφει ο δρόμος έγινε και μπράβο......
      Το έργο έλεγε θα βγουν 5cm ασφαλτοτάπητα και 5cm θα μπούν...
      Ούτε χαντάκια ούτε πεζοδρόμια.

      Διαγραφή
    3. βραχυκυκλώσει όχι βραχικυκλώσει

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 7:59 Γιατί δεν επισκεύτεσε έναν ψηχίατρο;Μπορεί να σε βοηθήσει!Όσο για τον 8:02 εσένα ρε φίλε τη σε νοιάζει για τα ορθ/κά μου!ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ????

      Διαγραφή
  2. Πολυ καλα ολα αυτα κυριε στεφανε αλλα δες και κατα φλαμπουρο μερια ο δρομος πριν την λεπτοκαρια μεχρι το φλαμπουρο ειναι χαλια των χαλιων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα ρε φιλε ο δρομος αυτος που παω εγω για Αρταπο ηταν παρα πολυ χειροτερος απο αυτον στο Φλαμπουρο!Κλαιγεσαι για μια δυο λακουβιτσες...

      Διαγραφή
    2. Εγω ειμαι ο 1:55 ενωουσα Ατραπο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΟΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

      Διαγραφή
  3. Όλα καλά ή περιφέρεια στρώνει κάνα δρόμο ο δήμος. Τι κάνει ; τα έχει παγώσει είμαστε μες στην τρύπα σπαμε τα ΙΧ,στις εκλογές μας χαϊδευε την πλάτη ο Δήμαρχος τώρα... πρόβατα που είμαστε περνάει ο καιρός θα ξανάρθουν .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς κάθε αποδοτικό έργο είναι ευπρόσδεκτο. Ωστόσο η πόλη της Φλώρινας υποφέρει. Κάποτε υπήρχε το ανέκδοτο "θα στρώσει άσφαλτο ο Δήμαρχος μετά την τηλεθέρμανση" ... πλέον ... "θα τα κάνει ο Δήμαρχος μετά το ΜΕΤΡΟ" ... Το πρόβλημα είναι ότι το πρώτο ανέκδοτο ήταν πιστευτό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.