Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Χορωδιακή βραδιά στον Αριστοτέλη

Δύο χορωδίες της Θεσσαλονίκης, οι οποίες και παρουσίασαν το πρόγραμμά τους στους φίλους της μουσικής και του χορωδιακού τραγουδιού, φιλοξένησε το βράδυ της Παρασκευής ο Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης».

Πρόκειται για την Χορωδία Διδυμοτειχιτών Θεσσαλονίκης και το Φωνητικό Σύνολο «Cantus Arte», που κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα.

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε θερμά την εκλεκτή συμπατριώτισσά μας κ. Θωμαή (Μιμή) Καπουλίτσα - Τρούλου, που εδώ και πολλές δεκαετίες διαμένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, η απεριόριστη όμως αγάπη της για την Φλώρινα, την έκανε να έρθει σε επαφή με τον ιστορικό Σύλλογο της πόλης μας "Ο Αριστοτέλης", με αποτέλεσμα να απολαύσουμε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, των δύο αυτών θαυμάσιων χορωδιών, σε μία από τις οποίες συμμετέχει και η ίδια, με γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών, αλλά και κλασσικά αριστουργήματα μεγάλων μουσουργών. Θερμά συγχαρητήρια στην νεαρή μαέστρο κ. Άλκηστη Τόγια, που διηύθυνε καταπληκτικά και τις δύο χορωδίες, αλλά και για τα θαυμάσια γαλλικά τραγούδια που μας χάρισε με την σπάνια λυρική φωνή της και την τέλεια τεχνική της. Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια στην πιανίστα κ. Ειρήνη Μαύρου αλλά και σε όλους τους υπέροχους χορωδούς. Η νεαρή πιανίστα συνόδευσε με εξαιρετική δεξιοτεχνία όλο το πρόγραμμα και των δύο χορωδιών, αλλά και τα τραγούδια που ερμήνευσε η μαέστρος. Μιμή, για άλλη μια φορά σε ευχαριστούμε θερμά, όπως και τον Σύλλογό μας "Ο Αριστοτέλης", για την ξεχωριστή αυτή βραδιά που μας χαρίσατε. Θ.Β.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.