Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Συγχαρητήριο του Γ. Αντωνιάδη

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Παντελή Καραλεφτέρη ο οποίος εκλέχθηκε πρώτος μέσα από το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων σε πανελλαδικό επίπεδο για το ΔΣ της ΔΕΗ.

Η εκλογή του αποτελεί μια σημαντική επιτυχία για τη Δυτική Μακεδονία και την Περιφέρεια και μια μόνιμη φωνή διεκδίκησης και αποκατάστασης της αδικίας για τη Δυτική Μακεδονία στον τομέα της παραγωγής ενέργειας με λιγνίτη.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στη νέα του θητεία, με δεδομένη τη συμπαράσταση και συμπόρευση στη διεκδίκηση των δικαίων της Φλώρινας, της Δυτικής Μακεδονίας και της Περιφέρειας γενικότερα από μέρους μας.

10 σχόλια:

  1. Όσο και να γλύφεις βουλευτής δεν ξαναβγαίνεις. Όχι ότι βγήκες μόνος σου. Ο βοσκοπουλος σε έβγαλε. Δεν σε θέλουν οι δικοί σου θα σε θέλουμε εμείς.
    Τελικά είναι γλυκιά η καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ποναει οσο λασπη και να ριχνεις τιποτα δε κανεις.Αντωνιαδη συνεχισε ετσι ο κοσμος ειναι μαζι σου.Α οσο για το βοσκο εχεις κοντη μνημη ο Αντωνιαδης τον εβγαλε και οχι το αντιθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΜΌΝΟ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΆΕΙ ΜΌΝΟ ΤΟΥ ΒΓΆΖΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
    ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΆΡΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΒΟΣΚΟ.
    ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΎ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΆΔΗ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσυ ειπαμε αλλου για αλλου.Τρικυμια στο κρανιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε 12:21 γράφεις κάποια πράγματα κάτω απο κάποιο συγχαρητήριο που έκανε ο Αντωνιάδης στον εκλεγμένο εκπρόσωπο στο Δ.Σ της ΔΕΗ, που το βλέπεις το γλύψιμο? Σε διακατέχει βλέπω μεγάλη εμπάθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οχι μονο εμπαθεια μαλλον και ζορι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξαφνικά αγάπησε ο Αντωνιάδης τον Καραλευθερη.
    Αν δδεν είναι αυτό γλύψιμο τότε τι είναι;
    Έχει δίκιο ο 12. 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιος ειναι αυτος ο λευθερης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.