Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Πολιτιστικές εκδηλώσεις του γυμνασίου Παπαγιάννη με τη λήξη του σχολικού έτους

Παρουσία τοπικών αρχών, του προϊσταμένου Δ/βάθμιας εκπ/σης Ν. Φλώρινας κου Ιωάννου Παύλου, της σχολικής Συμβούλου Φιλολόγων κ. Πολατίδου Άννας, του υπευθύνου πολιτιστικών προγραμμάτων Δ/βάθμιας εκπ/σης Ν. Φλώρινας κου Ταμουτσέλη Νίκου και του συνόλου των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του Γυμνασίου, πραγματοποιήθηκαν πολιτιστικές εκδηλώσεις στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της κοινότητας Παπαγιάννη και στην πλατεία του χωριού το απόγευμα της Τρίτης 10 Μαΐου 2016.

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης παρουσίασαν την αποχαιρετιστήρια γιορτή τους .

1) Παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη (διασκευασμένη) από τη Φιλόλογο κα. Βέργα Αναστασία. Στην παράσταση συμμετείχαν και οι μαθήτριες της Α’ τάξης.

2) Μουσική εκδήλωση με τραγούδια και χορό. Στην κιθάρα ο καθηγητής μουσικής κος Λαέρτης Κούλης.
Η παράσταση συγκίνησε και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

3) Παράλληλα οι μαθητές της Β’ τάξης στα πλαίσια της βιωματικής δράσης, Πολιτισμός και Τέχνη με θέμα «Παραδοσιακοί χοροί και ενδυμασίες της περιοχής μας» χόρεψαν στην πλατεία του χωριού με τη συνοδεία της μπάντας «Μουσικόραμα» τοπικούς παραδοσιακούς χορούς Εντυπωσίασαν οι παραδοσιακές στολές και οι χορευτικές ικανότητες των μαθητών-χορευτών. Υπεύθυνος ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κος Στυλιανίδης Ιωάννης.

Οι μαθητές καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Ευχαριστούμε θερμά τη μουσική μπάντα «Μουσικόραμα» για τη δωρεάν ευγενική συμμετοχή και παρουσία τους στο χορευτικό δρώμενο. Θερμές ευχαριστίες στον πρόεδρο της κοινότητας Παπαγιάννη καθώς και στον Πολιτιστικό σύλλογο του χωριού για την παραχώρηση της θαυμάσιας αίθουσας της κοινότητας για τις εκδηλώσεις μας.

2 σχόλια:

  1. Το έκανες πάλι το θαύμα σου Αναστασία. Συγχαρητήρια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμά συγχαρητήρια στην ΦΙΛΟΛΟΓΟ της Γυμνασίου κ. Βέργα Αναστασία που επί σειρά ετών διαπρέπει στην γενέτειρά της. Μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και στους μαθητές και μαθήτριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.