Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Ορισμός Περιφερειάρχη Συνδικαλισμού Δυτικής Μακεδονίας των ΑΝ.ΕΛ.

Η Γραμματεία Συνδικαλισμού μετά από εισήγηση του Αν. Γραμματέα Άρη Βατάλη και έγκριση του Γραμματέα Νίκου Δρίτσα ορίζει τον Χρήστο Δεληγιώργη Περιφερειάρχη Συνδικαλισμού Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Χρήστος Δεληγιώργης είναι υπάλληλος ΔΕΗ, μέλος του Δ.Σ του Σωματείου ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ και μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας.

11 σχόλια:

  1. ΕΚΟΨΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟ ΕΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ Ο ΔΕΗΤΖΗΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΜΙΣΘΟ.
    ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΕΙ.
    ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι να μη γελας δεληγιωργη; τα προβλημστα σου τα εχεις λυμενα. Σε διορισε η ν.δ. στη δεη, μολις ειδες οτι πεφτει την εκανες για ανελ μερια και τωρα μαζι με τον αρχηγο σου μας εχετε ρημαξει στο ψεμα και στο παπατζιλικι.
    Καλα κανεις ομως αφου οι συμπολιτες σε χαιρετανε στο δρομο αντι να στα λεν ενα χερακι. Καλα τους κανειε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι ο μόνος...Δεληγιώργης ο τελευταίος συνδικαλιστής που θα τα έβαζε κάποιος μαζί του γιατί πολύ απλά συνεχίζει να είναι συνδικαλιστής .Για τους μετέπειτα ...καριερίστες δεν θα επεκταθώ . Για τους υπολοίπους ειδικά εκείνους που πιάσαν τα γερά πόστα πρίν πάρουν την εξασφαλισμένη αναγνώριση την σύνταξή και τα εφάπαξ τους απο την ενασχόληση των με τα κομματικά και πολιτειακά κοινά, κουβέντα δεν είπες 948. Το εάν κάποιος αλλάζει πολιτική θέση άναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα του. Το ερώτημα είναι άνοιξαν τίποτα ..γραφεία κομματικής και ηθικής αποκαταστάσεως στην Φλώρινα; Ποιοι είναι εκείνοι που θα πούν στο κάθε Δεληγιώργη το ποιος είναι και γιατί είναι ; Ποιοι είναι ενάντια στον συνδικαλισμό και ποιοι επέλεξαν τον συνδικαλισμό για να αναρριχηθούν σε διάφορα πόστα ( και εξουσίας) ;;; Ποιοι είναι εκείνοι που παριστάνουν τους ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ και ΕΛΕΓΚΤΕΣ των πεποιθήσεων του κάθε Δεληγιώργη; ΟΧΙ αγαπητοί κύριοι και κυρίες των κομματικών γραφείων Κενσορες στο τι κάνει ο κάθε Δεληγιώργη δεν έχουμε ανάγκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτάνει με το Δεληγιωργη που μόνον τον εαυτό βολευει. Δ.Σ. ΔΕΥΑΦ με τη ΔΑΚΕ Δ.Σ. Εργατικό Κεντρου. ΑΝΕΛ στην κεντρική πολιτική σκηνή και εκπρόσωπος συγκεκριμένων επιχειρηματικων συμφεροντων ξέρει αυτος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Poso sas ponaei re paidiaaa???mpite k eseis sto xoro na doume k eseis ti tha kanete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυο ερωτήματα.
    Για να είναι κάποιος υπεύθυνος συνδικαλιστικού δηλαδή να εκπροσωπεί τους εργαζόμενους της μισθωτής εργασίας θα πρέπει να εργάζεται, κανονικά εννοώ δηλαδή να πηγαίνει στη δουλειά του. Ο ένα λόγω κύριος πηγαίνει; Διότι απ ότι ξέρω οι συνάδελφοι του στο χώρο εργασίας του (λέμε τώρα) τους οποίους εκπροσωπεί (ξαναλέμε τώρα) δεν τον έχουν δει ποτέ! Και αφού δεν πατάει στην δουλειά του πως πληρώνεται κανονικά; Μήπως μιλάμε για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος; Για πιο λόγο να τον πληρώνει ο ελληνικός λαός, ο καταναλωτής της ΔΕΗ;
    Επίσης για να είναι κάποιος υπεύθυνος συνδικαλιστικού, θα πρέπει να λειτουργεί και ως συνδικαλιστης, δηλαδή θα πρέπει να δίνει τους αγώνες του και να συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις, στα συλλαλητήρια και σε κάθε μορφή πάλης ενάντια στις κυβερνητικές πολιτικές. Ο ένα λόγω κύριος ας μας πει το τελευταίο χρόνο που το κόμμα του είναι στη κυβέρνηση σε πόσες απεεγιες και συλλαλητήρια συμμετείχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγιος συνδικαλισμος--ηθικο πλεονεκτημα αριστερας--γνησιος φλωρινιωτικος κανιβαλισμος και ο εσκεμμενος παρασιτισμος της πολης μας καλα κρατει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεληγιωργης χρηστος29 Μαΐου 2016 στις 11:54 μ.μ.

    αν καποιος εχει να μου πει κατι ας το πει επωνυμα.στο δρομο κυκλοφορω.θα απαντησω σε ολα τα ερωτηματα σας.Δεληγιωργης Χρηστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πως γίνεται να πληρώνεται ο κύριος αυτός βάρδια στη ΔΕΗ χωρίς να την εκτελεί;
    Έχει λένε κωδικό βάρδιας. Και επειδή έχει τι σημαίνει αυτό; Κωδικό είχε όταν ήταν απλώς εργαζόμενος και τη δούλευε τη βάρδια. Τώρα που είναι συνδικαλιστής κουβαλάει μαζί του τον κωδικό και τον πληρώνεται κι από πάνω;
    Δεν ξέρω άμα υπάρχει κανένας τέτοις κανονισμός που δικαιολογεί αυτό πράγμα. Αν υπάρχει πρέπει να αλλάξει αλλά αν δεν υπάρχει τα μισθά πίσω και οι υπεύθυνοι μαζί με τον εισπράξαντα για τα περαιτέρω.
    Ακούει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έλα ρε Δεληγιώργη που είσαι και περήφανος κιόλας!

    Εάν είχες λίγη τσίπα πάνω σου θα είχες παραιτηθεί από το κόμμα σου και όχι να βγάζεις δελτία τύπου όλο περηφάνια που ανέλαβες υπεύθυνος συνδικαλιστικού Δυτικής Μακεδονίας.

    Ένα κόμμα που έχει ψηφίσει κάθε αντεργατική νομοθεσία και έχει περικόψει μισθούς και συντάξεις ανθρώπων τους οποίους εσύ υποτίθεται ότι εκπροσωπείς.

    Ένα κόμμα που ο αρχηγός του από τούμπες τίποτα άλλο, κάθισε στα τέσσερα (χρησιμοποιώντας δικές του φράσεις) έχει αραδιάσει πολλές @@@ και απειλές (υποσχέσεις για τον λαό).

    Να θυμίσω πως χωρίς ντροπή, έλεγε ότι θα παραιτηθεί από την πολιτική, αν ανέβει ο ΦΠΑ στα νησιά. Λίγο μετά δήλωνε ότι θα παραιτηθεί αν ο πρωθυπουργός δεν παραιτήσει τον Μουζάλα. Και ενώ ούτε ο Μουζάλας έφυγε και ο ΦΠΑ ανέβηκε, ξεδιάντροπα δήλωνε on camera ότι το νομοσχέδιο που ο ίδιος και οι ακροδεξιοί του κόμματος ψήφισαν, είναι εγκληματικό και αντισυνταγματικό.

    Μπράβο Δεληγιώργη να είσαι περήφανος για την καρέκλα.... "Ανεβαίνεις" στην εκτίμηση των συναδέλφων σου εργαζομένων της μισθωτής εργασίας.

    ΝΑΙ η καρέκλα είναι γλυκιά. Δεν την βρήκες στη ΝΔ, δεν την βρήκες στην ΔΑΚΕ και τώρα περιπλανώμενος έχοντας σηκώσει νωρίτερα αντιμνημονιακή παντιέρα βρήκες στέγη εκεί που ανήκεις…. Στην κολωτούμπα δηλαδή.

    Καλή επιτυχία στο έργο σου. Οι εργαζόμενοι τους οποίους εκπροσωπείς έχουν και νου και μνήμη. Να το θυμάσαι αυτό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.