Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Κάλεσμα της Μητρόπολης προς τους καλλιτέχνες για να προσφέρουν έργα για το Μητροπολιτικό Μέγαρο

Η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας ενημερώνει τον καλλιτεχνικό κόσμο της πόλης της Φλωρίνης ότι οι εργασίες ανακαινίσεως του Μητροπολιτικού Μεγάρου σύντομα ολοκληρώνονται.

Το Μητροπολιτικό Μέγαρο Φλωρίνης βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού τόπου της Φλώρινας και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα διατηρητέα κτήρια της πόλεώς μας. Προς τούτο, η Μητρόπολή μας επιθυμεί σε περίοπτες θέσεις του κτηρίου να τοποθετηθούν μόνιμα έργα Φλωρινιωτών ζωγράφων με συγκεκριμένη θεματολογία και για το λόγο αυτό προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες που επιθυμούν να προσφέρουν ένα νέο έργο τους, να έλθουν σε επικοινωνία με την Ιερά Μητρόπολη προκειμένου να λάβουν περισσότερες πληροφορίες (υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Ναθαναήλ Σαχινίδης, τηλ. 6974893054)

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

4 σχόλια:

  1. Ας σπεύσουν ΟΛΟΙ οι ιδιοκτήτες διατηρητέων κτιρίων στο ιστορικό κέντρο της πόλης να ζητήσουν και αυτοί έργα καλλιτεχνών για να κοσμίσουν τους τοίχους των σπιτιών και των καταστημάτων τους.

    Πρώτη φορά ακούω "Θέλεις να ΜΟΥ χαρίσεις κάτι έτσι, χωρίς λόγο;"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτώχεια καταραμένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟ ΤΣΑΜΠΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς τώρα με αυτά τα σχόλια τι ζόρι τραβάτε αν οι καλλιτέχνες δώσουν έργα τους στη μητρόπολη; Από τη τσέπη σας θα τα πάρει; Κάθε φορά που μιζεριάζει η εκκλησία την κατηγορούμε θα την κατηγορούμε και όταν σκέφτεται κάτι ωραίο; Η νεοελληνική μιζέρια τελικά είναι έτσι και αλλιώς στο αίμα κάποιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.