Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Η εκδήλωση στη Φλώρινα για την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που οργάνωσε το Τοπικό Τμήμα ΕΕΣ Φλώρινας τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 στο Roof Garden του Ξενοδοχείου «Λύγκος» στη Φλώρινα με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού.

Πλήθος συμπολιτών και εθελοντών συμμετείχαν προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες αναξιοπαθούντων κατοίκων της περιοχής μας.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Αντωνιάδης, εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Άρης Αριστείδου.

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Λάζαρος Λαβασίδης Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, ο οποίος ανέπτυξε με παραστατικότητα τα σύγχρονα δεδομένα για το σύνδρομο της υπερκινητικής ουροδόχου κύστεως.

Ο Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ε.Σ. έκλεισε με μια σύντομη παρουσίαση της δραστηριοποίησης του Ε.Ε.Σ. στο προσφυγικό πρόβλημα καθώς και το παραδοσιακό τσούγκρισμα των πασχαλινών αυγών που προσέφεραν οι Εθελόντριες του Τμήματος.

Το Τμήμα Ε.Ε.Σ. Φλώρινας εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς όλους τους φίλους και φίλες του Ερυθρού Σταυρού που ανελλιπώς υποστηρίζουν το έργο του και το τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.