Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Ημερίδα για τον καρκίνο και άλλα προβλήματα στη λειτουργία του ουροποιητικού και αναπαραγωγικού συστήματος (video)

Μια άκρως ενδιαφέρουσα ιατρική ημερίδα με θέμα: «Καρκίνος και άλλα προβλήματα στη λειτουργία του ουροποιητικού και αναπαραγωγικού συστήματος: πρόληψη και θεραπεία» διοργάνωσε χθες ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσονησίου «Δρυάδες.

Εξαιρετικοί οι εισηγητές, έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες και απάντησαν σε πολλές ερωτήσεις του κοινού που, δυστυχώς, δεν ήταν το αναμενόμενο.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Κουτσιουτής και ακολούθησαν χαιρετισμοί του π. Επιφάνιου Χατζηγιάγκου, της αντιπεριφερειάρχη Ελισσάβετ Παναγιωτίδου και του αντιδημάρχου Φλώρινας Άρη Αριστείδου.



Ομιλητές ήταν οι:

Λάζαρος Λαβασίδης, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα: «Εμβόλιο για τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων: μύθοι και πραγματικότητες».

Αναστάσιος Συλάκος, Ουρολόγος - Ανδρολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με θέμα: «Πρόληψη για τον καρκίνο των όρχεων και του προστάτη-Γυναικεία ακράτεια»

Ιωάννης Παπασωτηρίου, Αιματολόγος-Ογκολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Halle-Witttenberg, Διευθυντής Κέντρου Έρευνας Γενετικής του Καρκίνου RGCC Ltd, με θέμα: «Καρκίνος - Διάγνωση, Πρόληψη, Θεραπεία, Προοπτικές: Δοξασίες και αλήθεια».

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλή εκδήλωση. Πρέπει να γίνονται περισσότερες τέτοιες εκδηλώσεις. Και στα σχολεία, έστω του λυκείου, θα έπρεπε να γίνεται ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εδηλώσεις πρέπει να γίνουν γνωστές νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.