Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Οι μαθητές των ΕΠΑ.Λ. παρουσιάζουν τα έργα τους στην τοπική κοινωνία (video)

Για άλλη μια χρονιά, οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας, του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας και του ΕΠΑ.Λ. Αμυνταίου, απευθύνονται στην τοπική κοινωνία και παρουσιάζουν δημόσια τα έργα τους.

Από το πρωί της Δευτέρας, στο ισόγειο του κτηρίου της Π.Ε. Φλώρινας, το κοινό μπορεί να θαυμάσει την εξαιρετική δουλειά που επιτελείται σε όλα τα τμήματα των ΕΠΑ.Λ., χάρη στο μεράκι και τη διάθεση εκπαιδευτικών και εκπαιδευομένων.

Χθες πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη της έκθεσης, στην οποία έδωσαν το παρών ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, η αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Σίπκας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάββας Σαπαλίδης και ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Παύλος Ιωάννου.

Η έκθεση, την οποία οργανώνει το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Φλώρινας, θα διαρκέσει μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Απριλίου.





14 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω τι έγινε με τα άλλα σχολεία, αλλά από το ΕΠΑΛ του Αμυνταίου ενημερώθηκαν από την διεύθυνση του σχολείου εντελώς προκλητικά μόνο δύο συγκεκριμένες ειδικότητες,...άραγε γιατί; Και το άλλο το πιο ωραίο αυτό το σχολείο παρουσίασε ως δικό του δημιούργημα το σπανάκι και τα καρότα που είχανε αγοράσει γι΄αυτόν τον σκοπό την Δευτέρα από την λαϊκή του Αμυνταίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ξεφτίλα σου δεν έχει όρια

      Διαγραφή
    2. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΛ .ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ;ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΑΛ;ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΕΜΠΕΛΑΚΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ;

      Διαγραφή
  2. πείτε κι ένα μπράβο για τα παιδιά που έκαναν τόση δουλειά
    είναι αυτά τα ίδια που βρίζατε την περασμένη εβδομάδα
    (οκ μην το πείτε το μπράβο, δεν είναι το ίδιο πιασάρικο με το να βρίζεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στους μαθητές του ΕΠΑΛ που δημιούργησαν τα εκθέματα. Πόσοι άραγε από αυτούς συμμετείχαν και στο καταγγελλόμενο, από τον καθηγητή, Bullying σε βάρος του; Πιστεύω κανένας. Άρα, πρέπει να διαχωριστούν τα πρόβατα από τα ερίφια και να μην προσεγγίζονται ισοπεδωτικά τα συμβάντα είτε είναι θετικά είτε είναι αρνητικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστός ο 2:28 Μπράβο στα παιδιά! Συνεχίστε έτσι και κάποτε οι κόποι σας θα ανταμειφθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή η έκθεση, ας είναι η σιωπηλή απάντηση σε όσους έβριζαν αυτά τα παιδιά πριν λίγες μέρες. Είναι κρίμα να τα ισοπεδώνουμε όλα. Παντού και πάντα υπάρχουν οι καλοί και οι "κακοί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια στους μαθητές και στους καθηγητές, των ΕΠΑΛ. Η προσπάθεια είναι αξιέπαινη.
    Τα φετινά έργα πολύ πιο αξιόλογα από τα περσινά. Άντε και την νέα χρονιά ακόμη καλύτερα! Μπράβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή η Έκθεση απέδειξε ότι τα παιδιά των ΕΠΑΛ αξιοποιούν γνώσεις, δεξιότητες και μπορούν να δημιουργούν καινοτόμα έργα.
    Μπράβο τους!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας αποτελέσει αυτή έκθεση των εκθεμάτων όπου κατασκευάστηκαν στα Επαλ Φλώρινας κ Αμυνταίου έναυσμα για περισσότερους μαθητές του χρόνου... Γιατι οσο κ αν θέλουν κάποιοι να παρουσιάζουν τα Επαλ ως την χειρότερη επιλογή η έκθεση αυτή αποδεικνύει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει Μπράβο στα παιδιά κ στους καθηγητές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλα ολα αυτα αλλα σας βαραινει κατι πολυ αισχρο.Η παραιτηση καποιου που δεν μπορεσε να τα βγαλει περα μαζι σας.Τι θα πειτε τωρα.Αυτα περασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ΕΠΑΛ Όπως λειτουργούν δεν έχουν λόγω ύπαρξης.

      Διαγραφή
    2. http://radioflorina.blogspot.gr/2016/04/blog-post_94.html

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.