Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Συγχαρητήριο του Shogun

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φλώρινας SHOGUN θα ήθελε να συγχαρεί με τη σειρά του όλους τους μαθητές για την πρώτη θέση στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «Let's talk about Nano», του μαθητικού φίλμ Florinano.

Σε εσάς, τους μαθητές θέλουμε από καρδιάς να μεταφέρουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τη, μοναδικής, αξίας, επιτυχίας στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «Let's talk about Nano», του μαθητικού φίλμ Florinano.

Δώσατε με την επιτυχία σας ελπίδα να αναθεωρήσουμε και να προσβλέπουμε σε αισιόδοξα μηνύματα από εσάς, τη νέα γενιά σε τούτες τις δύσκολες στιγμές που διανύει η πατρίδα μας. Είμαστε σίγουροι ότι με αρωγούς αφενός τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές σας που σας στηρίζουν ενεργά στα βήματά σας θα ξεχωρίζετε και θα μας γεμίζεται με αισθήματα περηφάνιας και χαράς.

Να συγχαρούμε ιδιαίτερα τους δύο μαθητές του συλλόγου μας Αλέξανδρο Γεωργιάδη και τον Αλέξανδρο Φαραντάκη. Τέτοιες διακρίσεις μας τιμούν και είναι μια απόδειξη ότι τελικά τα παιδιά που ασχολούνται με τις πολεμικές τέχνες δεν μαθαίνουν επιθετικότητα ξύλο βαρβαρότητα αλλά αντίθετα είναι παιδιά ολοκληρωμένα υπεύθυνα ανεξάρτητα και φυσικά παιδιά που μπορούν να πάρουν μέρος σε κάθε είδους εκδηλώσεις και να μας κάνουν υπερήφανους.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους
Με τιμή
Το Δ.Σ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.