Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το χθεσινό θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Χθες (31-03-2016) το απόγευμα στη Φλώρινα, Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 9χρονη ημεδαπή, η οποία κινούνταν πεζή.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας.

7 σχόλια:

  1. Καλό παράδεισο κουκλίτσα μου! !! Καλό κουράγιο στην μανούλα σου που έχασε την ζωή της! !! Να την αγαπάς και να της δίνεις δύναμη και κουράγιο! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αφορμή το τραγικότατο δυστύχημα του παιδιού, κάνω έκκληση προς την Τροχαία της Φλώρινας να γίνουν πιο αυστηροί προς συμπολίτες μας που οδηγούν αυτοκίνητα στον αστικό ιστό της πόλης, αναπτύσσοντας μεγάλες ταχύτητες. Νομίζω πως η ασυνείδητη και εν δυνάμει εκληματική συμπεριφορά νεραών ,κυρίως,οδηγών κανονικοποιείται από την απουσία ποινών και ελλιπούς αστυνόμευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό παράδεισο μικρό αγγελουδι... Συλλυπητήρια στους γονείς.. Κουράγιο στον οδηγό που θα ζει μια ζωή με αυτό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κάποιοι παππούδες που οδηγούν στα 70 τους χωρίς αντανακλαστικά και καλή όραση είναι επικίνδυνοι, και τώρα το καλοκαίρι κάτι ανήλικα με μηχανάκια και κάποιοι βιαστικοί με τα αγροτικά τους που κατεβαίνουν στην πόλη να φορτώσουν/ξεφορτώσουν. Ίσως και η αστυνομία να αλλάξει καλύτερα τα σημεία της γιατί όλοι τα ξέρουν και περνάνε από εκεί σαν καλοί οδηγοί ή πάνε από άλλα σημεία για να τα αποφύγουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παππούδες,νεοι,αυτοκίνητα, μηχανάκια, φορτηγά, πεζοι όλοι πρέπει να προσέχουν... Στο καθένα μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο... Δεν μπορούμε να ρίχνουμε ευθύνες... Κανείς δεν είναι τέλειος... Και κανένας μας δεν μπορεί να κρίνει ούτε να καταδικασει κάποιον χωρίς να γνωρίζει... Δύο οικογενεις διαλύθηκαν.. Και το μόνο που κάνουμε όλοι είναι να κατηγορουμε... Έλεος.. Λίγη ανθρωπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.