Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Επίσκεψη του δημάρχου Αμυνταίου στο εργοστάσιο της ΦΑΓΕ

Το τοπικό εργοστάσιο της ΦΑΓΕ στην βιομηχανική περιοχή Αμυνταίου, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου κος Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, για να ενημερωθεί εμπεριστατωμένα και υπεύθυνα σχετικά με την λειτουργία της μονάδας, το επαγγελματικό μέλλον των εργαζομένων και γενικότερα για τις ενέργειες που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Οι εργαζόμενοι μέσα από τους εκπροσώπους τους καθώς και ο διευθυντής της μονάδας, παρουσίασαν την υφιστάμενη εικόνα του εργοστασίου, δήλωσαν την ανησυχία τους, τους προβληματισμούς τους, την ελπίδα τους συνάμα και ζήτησαν την βοήθεια της δημοτικής αρχής.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου αφουγκραζόμενος και προβληματισμένος με το αίσθημα αβεβαιότητας που κατείχε τους παρευρισκομένους, εξέφρασε την συμπαράσταση του στους εργαζομένους της τοπικής γαλακτοβιομηχανίας ανταποκρινόμενος στην έκκληση τους για βοήθεια στα πλαίσια του εφικτού εκ μέρους της δημοτικής αρχής, ώστε η μονάδα παραγωγής να συνεχίσει να αποτελεί μία αξιόλογη πρόταση για κάθε υποψήφιο επενδυτή.

Παράλληλα, κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι το τοπικό εργοστάσιο συνεχίζει να αποτελεί μία επενδυτική πρόταση, με ένα μεγάλο φάσμα παραγωγικών δυνατοτήτων, σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και κτιριακές εγκαταστάσεις, άριστα καταρτισμένο, με υψηλή εξειδίκευση ανθρώπινο δυναμικό και με ένα άριστο εργασιακό κλίμα.

Η δημοτική αρχή, με την αρωγή όλων των εμπλεκομένων φορέων, ευελπιστεί και προσδοκά να βρεθεί άμεσα λύση προς συμφέρον των εργαζομένων και της τοπικής κοινωνίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.