Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Τουριστικό περίπτερο Νίκης: 5 χρόνια κλειστό!!!

31 Ιανουαρίου 2011 τα εγκαίνια του νέου τελωνείου της Νίκης παρ' όλα αυτά το κτήριο του Τουριστικού περιπτέρου ακόμα παραμένει κλειστό.

Και απ' ότι φαίνεται θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα, αν αληθεύει το γεγονός ότι το ενοίκιο των χώρων φτάνει τα 600 ευρώ τον μήνα, μιας και δεν είναι ένα και ενιαίο όπως το προηγούμενο (που επίσης θα μπορούσε να αξιοποιηθεί με κάποιο τρόπο) αλλά 5 ή 6 καταστήματα, το ένα δίπλα στο άλλο, που θα άνοιγαν αρκετές θέσεις εργασίας και αν λειτουργούσαν θα είχαν πολλά ακόμα οφέλη.

Η ερώτηση λοιπόν, προς όποιον γνωρίζει, είναι πιθανώς αυτονόητη: Πότε έγιναν οι πλειστηριασμοί για την ενοικίαση των χώρων αυτών; ή με όποιον άλλο τρόπο τέλος πάντως γίνεται δυνατή η παραχώρησή τους.

Αν το συγκεκριμένο ποσό είναι η αλήθεια ή είναι περισσότερο ή λιγότερο; Τέλος, ποιός είναι ο υπεύθυνος φορέας διαχείρισης και κρατά κλειστό το νέο τουριστικό περίπτερο Νίκης; Τα παραπάνω ερωτήματα αποτελούν για πολλά άτομα μια εύλογη απορία, και καλό θα ήταν να μάθουμε όλο το χρονικό, από την κλείσιμο του παλαιού τελωνείου Νίκης και τα εγκαίνια του νέου στις αρχές του 2011, μέχρι και σήμερα κάτι παραπάνω από 5 χρόνια όπου η εικόνα είναι ίδια...

Πηγή: niki-florinas.blogspot.gr

7 σχόλια:

 1. Η είσοδος της Ελλάδος... Τόσα χρήματα χαμένα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι Ανίκανοι άρχοντες έχουν κλειστά ΚΤΕΟ,Τουριστικό Νικης,Καζίνο,κλπ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. H ανευθυνότητα δεν έχει όρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πότε έγιναν δημοπρασία κάνεις δεν ξέρει? Ούτε εσείς οι δημοσιογραφοι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αρμόδια διαχειριστική αρχή είναι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου & Δυτ. Μακεδονίας.
  Από όσο γνωρίζω, έχει δημοπρατηθεί τουλάχιστον δύο φορές με άγονο αποτέλεσμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν είμαι επιχειρηματίας αλλά πολλά νομίζω είναι τα 7200 ενοίκιο τον χρόνο.

   Διαγραφή
 6. Σκέφτομαι ότι για να το κραταν κλειστο μάλλον για χότ σποτς το προωρίζουν/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.