Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Διάκριση για τη μαθήτρια του 2ου ΓΕ.Λ. Φλώρινας Δήμητρα Σελεμίδου

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Απριλίου 2016 στην Παλαιά Βουλή η βράβευση των «Πρώτων εκ των Πρώτων» αποφοίτων Λυκείου κάθε νομού, από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που καθιέρωσε από το 2003 η Eurobank.

Με το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους με τον υψηλότερο βαθμό εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, από κάθε Λύκειο της χώρας.

Στη Δήμητρα Σελεμίδου, μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στην ίδια και στους γονείς της, που στήριξαν αυτήν την προσπάθειά της και έχουν κάθε λόγο τώρα να αισθάνονται περήφανοι και δικαιωμένοι.



Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις σπουδές της καθώς και μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, τύχη και ευόδωση των στόχων της

Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 2ου ΓΕΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στην Δήμητρα, συγχαρητήρια και στους γονείς της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά συγχαρητήρια στην κοπέλα και στους γονείς της. Ένα αξιόλογο -και ταλαντούχο επίσης- κορίτσι. Μπράβο της, πάντα να έχει επιτυχίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλα μπραβο .Την ειχαμε μαθητρια στο δημοτικο.Φαινοταν απο τοτε οτι ηταν αξιολογη.Καλη τυχη σε οτι κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.