Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Σήμερα η «Χρηστίδειος Τελετή 2016»

Με ιδιαίτερη χαρά το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» τιμώντας τη μνήμη του Μεγάλου Ευεργέτη του Συλλόγου ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ, σας προσκαλεί να παραστείτε στη «Χρηστίδειο Τελετή 2016», που ως σκοπό έχει τη βράβευση της μάθησης και της προόδου στα γράμματα.

Στη διάρκεια της τελετής θα τιμηθούν οι πρώτοι των αρίστων μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Θεάτρου του Συλλόγου, σήμερα Κυριακή 17 Απριλίου 2016 και ώρα 11:30 πμ

Στην εκδήλωση θα μιλήσει, ο Σχολάρχης (Διευθυντής) της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Προύσης κ.κ. Ελπιδοφόρος, Ηγούμενος της Σταυροπηγιακής Μονής της Αγίας Τριάδος Χάλκης και Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

5 σχόλια:

  1. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΤΟΥ ΦΤΟΥΥ ΦΤΟΥΥΥ !!! 666...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΕ ΕΠΙΛΈΓΕΤΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟ.
    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΕ ΕΝΑΝ τιτουλάριο επίσκοπο ανύπαρκτης επισκοπής, μιας κατ επίφαση εκκλησίας που εκμεταλλευόμενη την όποια συναισθηματική φόρτιση απέμεινε στον θνήσκοντα πλέον Ελληνισμό, ξεπουλά -έναντι Κύριος είδε ποίου αντιτίμου- την Ορθόδοξη πίστη.
    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ 1500μ.Χ.
    ΕΠΙΤΕΨΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ 34μ.χ.
    ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΘΡΟΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ.....
    ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ.......
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΜΜΕΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόκειται, οπωσδήποτε, για σοβαρό ολίσθημα του συλλόγου. Ας ελπίσουμε ότι οι υπεύθυνοι θα κατανοήσουν το σφάλμα τους και δε θα επαναλάβουν στο μέλλον παρόμοια ατοπήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.