Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Σημαντική διάκριση της μαθήτριας του Ωδείου Δήμητρας Σελεμίδου

Στις 4, 5 και 6 Οκτωβρίου 2013 διεξήχθη η A’ φάση της 4ης Ακρόασης που οργάνωσε ο Εκδοτικός Οίκος “Μικρή Άρκτος” στον Φιλοπρόοδο Όμιλο Υμηττού και η οποία αφορούσε στην ακρόαση νέων ερμηνευτών ηλικίας έως 30 ετών. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ανήλθε στους 300 ερμηνευτές (-τριες) από 22 πόλεις της Ελλάδας.
Η 16χρονη Δήμητρα Σελεμίδου, προκρίθηκε στους 32, ενώ κατά τη Β΄ φάση που έγινε στις 3 Νοεμβρίου 2013 στον ίδιο χώρο, πέτυχε τη συμμετοχή της στην τελική 20άδα. Οι 20 ερμηνευτές που διακρίθηκαν θα ηχογραφήσουν σε στούντιο ψηφιακό δίσκο με τα τραγούδια των δημιουργών που διακρίθηκαν στον ίδιο διαγωνισμό.
Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Εκδοτικού Οίκου Ιανός στην Αθήνα και σε εκδήλωση από τις εκδόσεις «Μικρή Άρκτος», θα παρουσιαστεί το βιβλίο με τίτλο «Αδιανόητα διαφορετικοί» του Γιάννη Βασιλόπουλου, στιχουργού του τραγουδιού που θα ηχογραφήσει η Δήμητρα.
Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστούν ζωντανά δύο τραγούδια από αυτά που επιλέχθηκαν από την 4η Ακρόαση και θα ηχογραφηθούν σε δίσκο, ένα εκ των οποίων θα ερμηνεύσει η Δήμητρα σε πρώτη παρουσίαση.
Πολλά συγχαρητήρια στη Δήμητρα Σελεμίδου, καθώς και στη δασκάλα της κυρία Αντρέεα-Μιρέλα Διδασκάλου, που με τη διάκριση αυτή αναδεικνύουν το έργο που επιτελείται στο Ωδείο Φλώρινας σε όλα τα επίπεδα.
Ευχόμαστε το μέλλον να επιφυλάσσει κι άλλες τέτοιες ευκαιρίες στη μαθήτριά μας, ώστε να της δοθεί η δυνατότητα να αξιοποιήσει το ταλέντο της.

Ο Διευθυντής
Βασίλειος Κίτσος

4 σχόλια:

  1. μπραβο δημητρα!
    Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΗΘΟΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΛΑΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο δημητρουλα μ!
    1000 μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο σου δημητρα αλλα ρε ολα τα αδερφια τοσο χαρισματικα αφηστε κατι και σε εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.