Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Επανεκλογή Στεφανίδη στο Δικηγορικό Σύλλογο Φλώρινας

Ο Δημήτρης Στεφανίδης επανεξελέγη πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας, κατά τις χθεσινές αρχαιρεσίες. Ο κ. Στεφανίδης, που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για το αξίωμα του προέδρου, έλαβε 49 ψήφους, ενώ βρέθηκαν και 12 λευκά.
Στο Δ.Σ. του Συλλόγου εκλέχτηκαν οι Β. Καρατζίδης, Αλ. Σιάμκουρης, Αν. Μαρκόπουλος και Ευ. Χαρίσης, ενώ αναπληρωματικό μέλος εκλέχτηκε η Στ. Τζίπα.

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ Ε! ΦΟΒΕΡΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
    ΣΤΑΥΡΟΙ
    ΚΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Σταύρου 52 85.25%
    ΣΙΑΜΚΟΥΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Νικολάου 40 65.57%
    ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Χαράλαμπου 34 55.74%
    ΧΑΡΙΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Σταύρου 30 49.18%
    ΤΖΗΠΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του Σωκράτη 26 42.62%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρη, έπιασες 75% ποσοστό και εάν αφαιρέσουμε κάποιο ποσοστό που έτσι και αλλιώς θα ψήφιζαν λευκό τότε ξεπερνάς το 80%. Συγχαρητήρια και καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ - ΚΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ. ΧΑΙΡΟΥΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 1/4 ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ. ΛΕΩ ΤΩΡΑ. ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.