Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Παραδόθηκε επίσημα το φράγμα της Τριανταφυλλιάς (video - φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η παράδοση του έργου του φράγματος της Τριανταφυλλιάς, παρουσία των γενικών γραμματέων Υποδομών Γεωργίου Δέδε και Μεταφορών Πέτης Πέρκα.

Στο video, εκτός από τους δύο γενικούς γραμματείς, μιλούν ακόμα ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης και ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως, ενώ η επίσημη ώρα της τελετής παράδοσης ήταν στις 3.00 μ.μ., υπήρξε δίωρη(!) καθυστέρηση με ευθύνη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.



26 σχόλια:

  1. βρέ η Πέτη Πέρκα ...παιδιά...ήρθε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έργο Σύριζα και μπιρου μπαβο παληκαρια μου αυριο να εγκαινιασετε και τον δρόμο για μπιτολα δικό σας εργο είναι και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΟΛΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ...ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ (ΛΕΠΤΟ, ΑΔΥΝΑΤΟ, ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΜΕΝΟ) ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΤΥΧΥΜΑΤΑ ...ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ... ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν έγιναν τα εγκαίνια της γέφυρας Ριου Αντιρίου, με κυβέρνηση ΝΔ, προς τιμή του , ο κ Σουφλιάς κάλεσε τον κ Λαλιώτη και έκοψαν την κορδέλα οι δυό μαζί! Χτες έγιναν τα εγκαίνια του φράγματος Τριανταφυλλιάς, αλήθεια ποιοί επίσημοι προσεκλήθησαν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οχι το φραγμα δεν τελειωσε, θα τελειωσει οταν γινει το αρδευτικο και η σηνδεση με την δευαφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ , Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΚΑΤΑ 90% ΣΤΟΝ ΑΙΜΙΛΙΟ ΑΣΠΡΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΈΤΕ ΤΏΡΑ ΤΟ ΦΡΆΓΜΑ ΤΟ ΈΦΤΙΑΞΕ Η ΜΑΡΊΑ Η ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ

      Διαγραφή
    2. Τα χωράφια πληρώθηκαν όλα;;;

      Διαγραφή
  7. Μηπως να κανουμε και ενα αγαλμα στο κυριο Ασπριδη που κανονισε μεσα σε μια νυχτα να απαλλοτριωθειολος ο καμπος του Περασματος χωρις να ξερει κανενας κατοικος τιποτα; Επισης που μιλατε για την παραδοση του φραγματος ας πανε να πληρωσουν πρωτα τους εργαζομενους και μετα ασς κανουν εγκαινια και μετα ας πεσουν και μεσα στο φραγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα χωράφια πληρώθηκαν όλα με 8590 ευρώ το στρέμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαρακι τα χωραφια δεν εχουν πληρωθει ολα και οσο για την τιμη που γραφεις εχεις μαυυρα μεσανυχτα.

      Διαγραφή
  9. προσπαθήστε να οικειοποιηθεί τε τα πάντα ας είχατε τουλάχιστο τον πολιτικό πολιτισμό να καλεσετε στα εγκαίνια τους ανθρώπους που έβαλαν ένα λιθαράκι στην υλοποίηση του έργου, ντροπή σας αυτό σας αξίζει μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άκουσα αυτό που είπε ο Βοσκόπουλος και μου σηκώθηκε η τρίχα. Θα ετοιμάσει λέει τη μελέτη για να δημιουργηθεί στη συνέχεια δϋιλιστήριο από το οποίο θα υδροδοτηθεί η πόλη της Φλώρινας.
    Και γιατί ρε μεγάλε τόσο καιρό που γινόταν το έργο δεν ετοίμαζες παράλληλα τη μελέτη ώστε να είσαι έτοιμος; Γιατί όχι και το ίδιο το δϋιλιστήριο ώστε από την πρώτη μέρα να πιει νερό ο κόσμος;
    Ντροπή μωρέ, τίποτα άλλο και όχι ντροπή για την απραξία αλλά για το δούλεμα που μας ρίχνεις εν ψυχρώ. Δεν χορτάσαμε από την τηλεθέρμανση και είπες νας δουλέψεις και άλλο τόσο. Αίσχος πραγματικά.
    Γιατί δεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ντρέπομαι περισσότερο για τον κόσμο που επιλέγει τέτοιους εκπροσώπους

      Διαγραφή
    2. Ασε φίλε εσύ απορρίπτεσαι λόγω βλακιας και εμπάθειας προς τον Βοσκοπουλο.
      Δεν έχεις νερό να πιεις και βιάζεσαι;
      Όπως βιάστηκες να τελειώσεις πολιτικά τον Δήμαρχο.

      Διαγραφή
  11. Μαύρα μεσάνυχτα έχεις φίλε εσύ ,μπορώ να σου δώσω τουλάχιστον δέκα άτομα που πληρώθηκαν με αυτή την τιμή,τι φταίμε εμείς εάν εσείς κοιμωσασταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακουσα ότι στη μελέτη του αρδευτικού που ξεκίνησε πριν περίπου 8 η 9 χρόνια και είναι ήδη ολοκληρωμένη, προβλεπόταν η άρδευση με αγωγούς υπό πίεση 45000 στρεμάτων μέχρι την ΠΑλαίστρα και την ΣΙταριά.
    Τώρα που ήρθε η ώρα της δημοπράτησης του έργου, εξαιρέθηκαν το Πέρασμα αλλά και το Αμμοχώρι!!!
    Μήπως κάποιοι βγάζουν το άχτι τους στον Ασπρίδη?
    Πάντως η υπόθεση προβλέπεται να βγάλει πολύ γέλιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε ουστ αμα δεν ήταν ο Αιμίλιος δεν θα κοκορευόταν κανένας βοσκός σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έργο είναι της παλιάς Νομαρχίας και πέρασε στην Περιφέρεια. απο τι ξερω ο ασπριδης δεν ήταν ποτέ Νομάρχης.
      Αφήστε ρε γατάκια το δούλεμα.

      Διαγραφή
    2. Ποιας παλιάς Νομαρχίας βρε άσχετε;
      Αυτή τα μόνα έργα που έκανε....άπειρα ψίχουλα με απευθείας αναθέσεις (γιατί άραγε;)!
      Το συγκεκριμένο έργο χρηματοδοτήθηκε και εκτελέστηκε απευθείας από το Υπουργείο και η όποια συμβολή τοπικών παραγόντων ήταν μόνο στην κατεύθυνση άσκησης πίεσης για να υλοποιηθεί και να ωφεληθούν οι κάτοικοι της περιοχής.

      Διαγραφή
  14. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟς ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΥΕΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΙΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΣΠΡΙΔΗ...Ε ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΉΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΠΡΙΔΗΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΤΊΠΟΤΑ. ΦΡΆΓΜΑ ΘΑ ΈΚΑΝΕ;
      ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΔΉΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΈΚΑΝΕ ΑΝΆΘΕΣΗ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΧΑΡΊΑ. ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΛΟΙΠΌΝ. ΟΎΤΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΈΚΑΝΕ ΣΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΈΤΡΙΝΑ ΧΡΌΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.

      Διαγραφή
  15. 15 συναπτά έτη για να γίνει το φράγμα....αλλα τόσα για την άρδευση χωραφιών και κτηνοτροφικών μοανάδων ...15 χρόνια για την τηλεθέρμανση..15 για τον ΑΕΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΟΦΤΣΑΡΑΝΙ Απροσδιόριστο πότε θα ξαναλειτουργήσουν τα ορυχεία μεταλλεία η θα κατασκευστεί νέος δρόμος για τας Πρέσπες και τα Κρύσταλλα ..15 χρόνια ο δρόμος πέρασαν για να έρθει από το Αμύνταιο στην Βεύη..15 για το υδροηλεκτρικό του φράγματος ...10 χρόνια απ την νίκη στο αρμένορο...15 για την σύνδεση με την ΔΕΥΑΦ..Καλά μιλάμε εκεί πάνω ... Η Φλώρινα σε 150 χρόνια μετά θα...ξαναδεί μία ΑΣΠΡΗ ΗΜΕΡΑ. ( αν υπάρχει μέχρι τότε Φλώρινα η "κάτι άλλο".... σαν απέραντος Βοσκότοπος της Πελαγονίτισσας Παναγίας )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!

      ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ

      ΟΛΑ ΚΑΛΛΛΛΛΑ.

      Διαγραφή
    2. Ξέχασα και άλλα..15 χρόνια για την ασφαλτόστρωση της πόλης..για το τελεφερίκ Αλωνα προς Βίγλα ίσως σε 55 χρόνια ..15 χρόνια για το ανισόπεδο τούνελ από το Φλάμπουρο προς Αμύνταιο ( ίσως κρατήσουν οι γεωτρήσεις και ..25) ...15 για το τούνελ Σκλήθρο Καστοριά...15 χρόνια για υδατοδρόμιο στην Βεγορίτιδα...15 για ασφαλτόστρωση του αεροδρομίου στο Γιάτσοβο...15 για τα ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙΚΑ ΠΑΡΚΑ στο Λεκανοπέδιο...15 για την ασφαλτόστρωση της Ε.Ο. Ανω Βεύης -Κέλλης -κόμβου Αρνίσσας...15 χρόνια για τον ΑΕΗΣΣ ΜΕΛΙΤΗΣ 2 για τον 3 βάλε ΄'αλλα 55 χρόνια μετά...και 15 ίσως 35 χρόνια για την διακόσμιση με σπέσιαλ Μακεδονικό Άγαλμα της πλατείας Μεγάλου Αλέκου στον κύκλο είσοδος πόλης..Υπομονή Φλωρινιώτισσες και Φλωρινιώτες η ανάπτυξη στην Φλώρινα ίσως έρθει τον επόμενο ΑΙΩΝΑ...Προς το παρόν αναμείνατε ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΝΕΡΟ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΗ και άφθονο ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ για τα ζωντανά σας...Τώρα που το ξανασκέφτοαμια όχι σε 150 χρόνια θα δεί μία ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ αλλα σε 1500 χρόνια ( αν υπάρχει μέχρι τότε Φλώρινα η "κάτι άλλο".... σαν απέραντος Βοσκότοπος της Πελαγονίτισσας Παναγίας και του Αγίου Αγαθάγγελου του Πελαγονίτη )
      Μέχρι τότε επαναπαυθήτε με όνειρα εις το ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΟΣ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.