Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Μήνυμα του Shogun

Μία ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε. Κάποιοι από εσάς θα επιστρέψετε πάλι στα θρανία από Σεπτέμβρη, κάποιοι θα ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, αφήνοντας πίσω τα ανέμελα μαθητικά χρόνια.

Στους μαθητές και μαθήτριες που ξεκίνησαν το δικό τους αγώνα των Πανελληνίων Εξετάσεων ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φλώρινας SHOGUN σας εύχεται καλή επιτυχία, να έχετε δύναμη, υπομονή και αισιοδοξία για να φέρεται εις πέρας την προσπάθεια σας επιτυχώς με καθαρή σκέψη και ηρεμία.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένα από τα σημαντικότερα στάδια της μαθητικής ζωής και το εισιτήριο για όσους φιλοδοξούν να συνεχίσουν την εκπαιδευτική τους πορεία στα Ανώτερα και τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Πρέπει να γνωρίζετε όμως ότι ο δρόμος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης δεν είναι η μοναδική και τελευταία ευκαιρία για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Είναι μια μάχη στη ζωή σας και όχι ο πόλεμος. Είναι ο «πηγαιμός για την Ιθάκη» και όχι η ίδια η Ιθάκη.

Με αισιοδοξία και στραμμένα τα μάτια στο μέλλον, να θυμάστε ότι οι προσπάθειες του καθενός σας ξεχωριστά θα ανταμειφθούν και σας ευχόμαστε από καρδιάς Υγεία, Δύναμη και Καλή Επιτυχία. Επίσης θερμές ευχές στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν, όπως και στο εκπαιδευτικό προσωπικό.

Με τιμή
Tο Δ.Σ του
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
SHOGUN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.