Την Κυριακή στις 15/5/2016
• επισκεπτόμαστε το Κτήμα Καρανίκα και το Oινοποιείο Π. Δημόπουλου.
• στο Oινοποιείο Π. Δημόπουλου: γνωρίζουμε το κτήμα, το οινοποιείο και δοκιμάζουμε δύο μοναδικές ποικιλίες (Montepulciano & Pinot Noir) που παλαιώνουν αυτή την στιγμή σε βαρέλια. O Γεωπόνος – Οινολόγος του Κτήματος, Γιώργος Κώτσιου, μας μαθαίνει συστήματα διαμόρφωσης στο αμπέλι. Συνδυάζουμε τα κρασιά με ξεχωριστά εδέσματα.
• στο Κτήμα Καρανίκα περιπλανόμαστε στα κελάρια του οινοποιείου και δοκιμάζουμε τα εξαιρετικά κρασιά του. Ο οινοποιός και ιδιοκτήτης Hartman Laurens, μας μαθαίνει τα μυστικά παραγωγής του αφρώδους οίνου, με την κλασική μέθοδο.
• Δηλώνουμε συμμετοχή στο http://www.fsfa.gr/awa/?page_id=310 μέχρι το Σάββατο 14/5/2016 - επίσης στο www.fsfa.gr/pfz
• Ραντεβού μπροστά στα ΚΤΕΛ Φλώρινας στις 11.00 π.μ. (θα μας περιμένουν δύο λεωφορεία για την μετακίνηση των μελών ή ακολουθούμε με το δικό μας μέσο)
Το ταξίδι συνεχίζεται…
Ακαδημία Οίνου Αριστοτέλη
www.fsfa.gr/awa/
• στο Oινοποιείο Π. Δημόπουλου: γνωρίζουμε το κτήμα, το οινοποιείο και δοκιμάζουμε δύο μοναδικές ποικιλίες (Montepulciano & Pinot Noir) που παλαιώνουν αυτή την στιγμή σε βαρέλια. O Γεωπόνος – Οινολόγος του Κτήματος, Γιώργος Κώτσιου, μας μαθαίνει συστήματα διαμόρφωσης στο αμπέλι. Συνδυάζουμε τα κρασιά με ξεχωριστά εδέσματα.
• στο Κτήμα Καρανίκα περιπλανόμαστε στα κελάρια του οινοποιείου και δοκιμάζουμε τα εξαιρετικά κρασιά του. Ο οινοποιός και ιδιοκτήτης Hartman Laurens, μας μαθαίνει τα μυστικά παραγωγής του αφρώδους οίνου, με την κλασική μέθοδο.
• Δηλώνουμε συμμετοχή στο http://www.fsfa.gr/awa/?page_id=310 μέχρι το Σάββατο 14/5/2016 - επίσης στο www.fsfa.gr/pfz
• Ραντεβού μπροστά στα ΚΤΕΛ Φλώρινας στις 11.00 π.μ. (θα μας περιμένουν δύο λεωφορεία για την μετακίνηση των μελών ή ακολουθούμε με το δικό μας μέσο)
Το ταξίδι συνεχίζεται…
Ακαδημία Οίνου Αριστοτέλη
www.fsfa.gr/awa/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.