Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Κλήρωση κενών και αδιάθετων εργατικών κατοικιών του οικισμού «Λέχοβο Ι»

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι μετά τη διενέργεια απογραφής αστέγων δικαιούχων για συμμετοχή σε κλήρωση 12 κενών και αδιάθετων κατοικιών στον οικισμό «ΛΕΧΟΒΟ Ι», η διενέργεια της κλήρωσης θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου 2016.

Η κλήρωση θα διενεργηθεί βάσει των όσων όριζε ο Κανονισμός του καταργηθέντος ΟΕΚ αφού το Δ.Σ. του ΟΑΕΔ με την απόφαση του με αριθμό 2206/46/24.09.2013 ενέκρινε την υπ΄αρ.3347 γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας σχετικά με την ισχύ του νομοθετικού πλαισίου των καταργηθέντων φορέων ΟΕΚ και ΟΕΕ και ως έχων αναλάβει με το Ν.4144/13 τους σκοπούς των δύο καταργηθέντων Οργανισμών.

Για την αίθουσα και την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση.

3 σχόλια:

  1. Ας κληρώσουν και αυτές που ξέμειναν στις εργατικές κατοικίες του Αμυνταίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις περισσότερες εργατικες κατοικίες υπαρχουν ακατοίκητα..... Ας δοθούν τοσες οικογένειες υπάρχουν που τις εχουν αναγκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να τα πάρουν όσοι πραγματικά τα χρειάζονται....Αν κρίνω από αλλα χρόνια κάτι φτωχοί δημόσιοι υπάλληλοι και κάποιοι με μαύρα λεφτά στην άκρη τα πήρανε....

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.