Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

«Γνωστοί άγνωστοι» βρώμισαν το δημοτικό σχολείο Μελίτης

Εκ μέρους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα σοβαρό συμβάν που έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 7 Μάιου 2016 ο σύλλογος οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τη δικιά του δράση καθαρισμού, αποψίλωσης και καλλωπισμού του προαυλίου χώρου του Δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου μας στη Μελίτη Φλώρινας την επομένη (πρωίας 8-5-2016) σε κατά την προσέλευσή μελών του συλλόγου στον χώρο του σχολείου, βρεθήκαμε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.
Το προαύλιο του σχολείου ήταν γεμάτο γυαλιά από σπασμένα μπουκάλια καθώς και κουτάκια μπύρας όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και από τις φωτογραφίες.
Επειδή ο προαύλιος χώρος του σχολείο λειτούργει και ως χώρος διασκέδασης, ψυχαγωγίας και συγκέντρωσης- συνάθροισης σχολικών και μη και εκτός σχολικού ωραρίου ,
Επειδή είναι βέβαιο ότι θα επαναληφθεί το ίδιο συμβάν και στο άμεσο μέλλον ενόψει καλοκαιριού,
Επειδή οι ζημιές που θα προκληθούν στο μέλλον, ενδεχομένως να είναι μεγαλύτερες και ανυπολόγιστες,
Επειδή σαν σύλλογος το πρώτο μέλημά μας είναι η προστασία του σχολείου,
Θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες για την διασφάλιση της δημόσιας περιουσίας του σχολείου μας από ανάλογα περιστατικά ενημερώνοντας τον Δήμο, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, την Σχολική επιτροπή Α/ βάθμιας Εκπαίδευσης, την Αστυνομία και όπου αλλού κριθεί σκόπιμο.

Υ.Γ Είναι ντροπή κάποιοι να "βγάζουν γούστα" και να μην σκέφτονται ότι κάποιο παιδάκι θα σφαχτεί. Ευτυχώς το πρωί μέλη του συλλόγου προέβηκαν στην απομάκρυνση των κουτιών μπύρας και στο καθαρισμό των σπασμένων γυαλιών.

3 σχόλια:

  1. Ντροπή μόνον αυτό ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. STIN PISINA TIS PANO BUAT STIN FLORINA NA DIS TI EGINE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καποια απο τα παιδιά σας είναι οι δραστες αξιότιμοι κύριοι μελιτιωτες στα οποία δεν φροντισατε να μάθετε τρόπους κοινωνικής συμπεριφοράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.