Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Καλύτερος Φλωρινιώτης του Drosopigi Race ο ποδηλάτης του ΑΟΦ Άγγελος Σαράφης – Πρώτος ο Παναγιώτης Τσικάρης στην κατηγορία του

Εκπληκτική εμφάνιση για τον 15χρονο Άγγελο Σαράφη, που ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά στον ποδηλατικό αγώνα Drosopigirace 2016 και κατετάγη 7ος στο σύνολο της γενικής κατάταξης.

Στον ίδιο αγώνα και στην κατηγορία του, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Παναγιώτης Τσικάρης.Οι αθλητές του ΑΟΦ είχαν να αναμετρηθούν με 70 περίπου αθλητές από μεγάλους ποδηλατικούς συλλόγους της Βορ.Ελλάδος και όχι μόνο, σε μια μεγάλη και απαιτητική διαδρομή και κατάφεραν αυτά τα αποτελέσματα, ακολουθώντας το τελευταίο διάστημα στον ΑΟΦ, εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης με mini φορμάρισμα και οργανωμένη διατροφή, με τον προπονητή Τίτα Χρήστο.

Επόμενος Ποδηλατικός αγώνας για τον ΑΟΦ είναι στις 14-15/5/16 στην Ιερισσό Χαλκιδικής για το Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος ΜΤΒ 2016, όπου θα λάβει μέρος ο ΑΟΦ με 25μελή αποστολή.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Μπόσκος Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.