Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

Τουρνουά χάντμπολ δημοτικών σχολείων Αμυνταίου από το γραφείο φυσικής αγωγής Φλώρινας

Το γραφείο φυσικής αγωγής Φλώρινας διοργανώνει την Τρίτη 17/5 στο ΔΑΚ Αμυνταίου, τουρνουά χάντμπολ, με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών δημοτικών σχολείων του Δήμου Αμυνταίου.

Οι αθλητικές δραστηριότητες είναι παραγραμματισμένες να ξεκινήσουν στις 8:30 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 13:30 το μεσημέρι.

Η εν λόγω διοργάνωση αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα παιδία, να περάσουν δημιουργικά την ώρα τους και να γνωρίσουν από κοντά την ομορφιά ενός αθλήματος, που αποτελεί τη ζωντανή ιστορία της πόλης.

Τα παιδιά που θα μείνουν ευχαριστημένα απ' αυτή την εμπειρία, θα έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στα σωματεία χειροσφαίρισης του Δήμου (Αμύντα Αμυνταίου, Φιλώτα και Θησέα Λεχόβου), για να εγγραφούν στα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα.

Οι μαθητές που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση, οφείλουν να φέρουν αθλητική περιβολή (αθλητικά ρούχα και παπούτσια), ενώ καλό θα είναι να έχουν μαζί τους τα κατάλληλα υγρά στοιχεία (μπουκάλι με νερό ή χυμό), ώστε να ενυδατώνουν τον οργανισμό τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι καθ΄ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, το κυλικείο που βρίσκεται εντός του ΔΑΚ, θα λειτουργεί κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.