Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Επισκέψεις του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη

Ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης θα επισκεφτεί σήμερα, Τρίτη 3 Μαΐου, από τις 7:15 μ.μ. μέχρι αργά το βράδυ, τα κάτωθι χωριά: Άγιο Βαρθολομαίο, Φλάμπουρο, Αμμοχώρι, Αρμενοχώρι και Άλωνα.

16 σχόλια:

  1. Ήρθε και στο δικό μου χωριό και τι έγινε;
    Ούτε να κεράσει δε σκέφτηκε. Μας δουλεύει κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν σου εινε για την πορτοκαλαδα ελα να σε κερασω εγω ρε μαγκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι εχει καβουρια στη ντζεπη εινε γνωστω αλλα δε μας ρωτησε τι προβληματα εχουμε οπος κανη στη βουλη ολο ερωτησης κατι χαζολογα μας ηπε πως δε εχουμαι αναγκη πως ημαστε λεβεντες και καπνοσ εφηγε. Αμπρε τι νομιζη μας κοροηδευη ασ μασ ροτησε τι προβληματα εχομε δε τολμαη μονον στι βουλη ξερη να ρωταη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ερωτησάκιας γιατί κάνει επισκέψεις αστραπή και μόνο τις γιορτές;;;; Τι φοβάται;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντωνιάδη,αποδεικνύεσαι κατώτερος των προσδοκιών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο μονοσ που κουναει λογο τα στασιμα νερα του νομου.Αν περιμεναμε απο Σελτσα και Μπιρο το χυσαμε το γαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο. Ο ερωτησάκιας κάνει καταπληκτικές ερωτήσεις και με τις ερωτήσεις είναι γνωστό λύνονται όλα μας τα προβλήματα.

      Διαγραφή
  7. Αφού δεν σας αρέσει προβατάκια πηγαίντε να κάνετε τον Βοσκόπουλο βουλευτή και να περιμένετε με το χέρι ανοιχτό να σας ελεήσει και να σας πετάξει κανενα κοκαλο να γλείψετε. Και όταν σας πει τωρα θέλω να γίνω δεσπότης τρέξτε πάλι. Γιουσουφάκια και ραγιάδες γίνατε.
    Εκείνο το σχόλιο του 4:24, του ντέμεκ ανορθόγραφου, έτσι μήπως δεν καταλάβουμε, βγάζει μάτια ότι είναι από το γραφείο του Βοσκόπουλου. Άξιος ο μισθός τέτα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις τρικυμία στο κρανίο. Προς τι ο πανικός;; Ο Βοσκόπουλος όσο είχατε κοινά συμφέροντα ήταν καλός;; Όσο για τα υπόλοιπα , χρειάζεσαι γιατρό συγκεκριμένης ειδικότητας. Ψυχραιμία τώρα που αρχίζει η κατρακύλα του ερωτησάκια.

      Διαγραφή
  8. ΑΛΛΟ ΈΝΑ ΔΕΊΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΆΔΗ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΠΈΡΣΙ ΔΕΝ ΠΉΡΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΜΆΞΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΤΣΊΜΠΗΣΕ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΡΝΕ. ΈΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΑΚΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΆ ΤΩΝ ΚΟΡΌΙΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οτι προβληματα εχει οκοσμος μπορει να παει στα γραφεια τω βουλευτων, στα γραφεια των δημαρχων, στον Αντιπεριφερειαρχη στις υπηρεσειες. Στα καφενεια δεν θα λυσεται προβλημα. Φτανει με τα πικροχολα σχολια στον οποιονδηποτε. Αν νομιζεται οτι οι πολιτευτες ολων των κοματων ειναι ανεπαρκεις , θεστε εσεις υποψηφιοτητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσυ 11:33. Αν εξελεγεις βουλευτης θα γυρνας με γαιδαρο και οχι με αυτοκινητο. Η μηπως ζηλευεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ερωτησάκιας κολοτούμπας, έλεγε ότι σέβεται τις δυσκολίες που περνάν οι Έλληνες και δεν θα χρησιμοποιήσει κρατικό αυτοκίνητο. Όπως όλοι οι Έλληνες και οι προνομιούχοι βουλευτές να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.