Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Συναντήσεις του προέδρου του Επιμελητηρίου Φλώρινας

Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει ότι στις 11/05/2016 ο Πρόεδρος κ. Σαπαλίδης Σάββας συναντήθηκε με τις επιχειρήσεις μέλη μας του Δήμου Πρεσπών στο Δημαρχείο Πρεσπών όπου παρουσίασε τις δράσεις –στόχους του Επιμελητήριου, συζητήθηκαν τα προβλήματα των επιχειρήσεων στην περιοχή των Πρεσπών και αναδείχθηκε η ανάγκη δημιουργίας ΚΕΚ στην περιοχή με σκοπό την επιμόρφωση των επιχειρηματιών. Ο Πρόεδρος δεσμεύθηκε για δράσεις με στοχεύουν στην τόνωση της επιχειρηματικότητας και συγκεκριμένα για εκδήλωση γαστρονομίας με τσιρόνια και φασόλια εντός του καλοκαιριού.
Τέλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και ο Δήμαρχος Πρεσπών συμφώνησαν για συνεχή συνεργασία προς όφελος της επιχειρηματικότητας.

Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει ότι ο Πρόεδρος κ. Σαπαλίδης Σάββας συναντήθηκε με μέλη Συλλόγων Βεγορίτιδας και Αγ. Παντελεήμονα όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα των κλάδων τουρισμού και εστίασης.
Συμφωνήθηκε δράση γαστρονομικού περιεχομένου στην περιοχή, με στόχο την τόνωση της επιχειρηματικότητας. Τέλος, έγινε παρουσίαση της εκπτωτικής κάρτας Πάω Φλώρινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.