Τρίτη 17 Μαΐου 2016

2 χάλκινα μετάλλια με Μπέλλη και Τσικάρη για τον Α.Ο.Φ. στο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στην Ιερισσό

Με 2 χάλκινα μετάλλια επέστρεψε η ομάδα ποδηλασίας του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας, από το Πρωτάθλημα Β.Ελλάδος ΜΤΒ 2016.

Συγκεκριμένα στις 14-15/5/16 πραγματοποιήθηκε στην Ιερισσό Χαλκιδικής (camping Κομίτσα) το προγραμματισμένο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜΑΘ-ΕΟΠ, με διοργανωτές τον Δήμο Αριστοτέλη Ιερισσού και την ΕΠΣΜΑΘ, με την συμμετοχή 124 αθλητών από ποδηλατικούς συλλόγους της Βορείου Ελλάδας.

Δυναμικό παρόν για τον ΑΟΦ, που συμμετείχε με 21μελή αποστολή (15 αθλητές -1 προπονητή-5 συνοδούς γονείς) και αγωνίστηκε σε όλες τις κατηγορίες. Απογοητευτική η σήμανση και ο σχεδιασμός της διαδρομής ΜΤΒ για μια τέτοια διοργάνωση, που στοίχισε το αργυρό μετάλλιο σε Τσικάρη Παναγιώτη που έχασε τον δρόμο (όπως και πολλοί άλλοι αθλητές) στα τελευταία 300 μέτρα ενω ήταν 2ος.

Μη εσκεμμένο αλλά σοβαρό σφάλμα των διοργανωτών, που σταμάτησε λανθασμένα την Μαρία Μπέλλη κατά την διάρκεια κλεισίματος γύρου και ένω ήταν 2η, ενημερώνοντάς την κακώς ότι τερμάτισε, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην τρίτη αθλήτρια να την προσπεράσει και έτσι να χάσει και αυτή το αργυρό μετάλλιο δυστυχώς και αδίκως.

Παρόλα τα ευτράπελα η ομάδα δεν έχασε το κέφι της, διανυκτέρευσε σε κατάλυμα στην Ιερισσό και την επόμενη μέρα εκμεταλλευόμενη τον καλο ανοιξιάτικο καιρό, απόλαυσε την μαγευτική παραλία και την θάλασσα στην Κομίτσα, κάνοντας το πρώτο ανοιξιάτικο μπάνιο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για τις επιδόσεις και την προσπάθειά τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία ΜΠΕΛΛΗΣ Α.Ε και το café MIKEL για την πολύτιμη βοήθειά τους. Τα αποτελέσματα για τον ΑΟΦ ήταν τα εξής:



Για περισσότερα: site AOF: www.aoflor.gr
Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.