Σάββατο 14 Μαΐου 2016

16 μετάλλια για τον Α.Σ. «Παγκράτιον» στο Κύπελλο Καράτε Βορείου Ελλάδος

Την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο της Πτολεμαΐδας, έγινε το κύπελλο καράτε Βόρειας Ελλάδας. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 564, από 23 συλλόγους σε όλες τις κατηγορίες. Το παρόν έδωσε και ο σύλλογος Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ με 14 αθλητές.

Η διοργάνωση ήταν σε πάρα πολύ υψηλά “στάνταρς” και πρότυπα μεγάλων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Α.Φ.Σ “ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ” ΕΟΡΔΑΙΑΣ και στον προπονητή του Μπίμπα Σταύρο που ήταν ο διοργανωτής και η “ψυχή” των αγώνων.

Το επίπεδο των αθλητών ήταν αρκετά υψηλό και ο συναγωνισμός πολύ μεγάλος. Η έκπληξη των αγώνων ήταν η Τσαρτσιταλίδου Αγάπη που κέρδισε δυο Χρυσά μετάλλια kata και kumite, συνεχίζοντας το “δύο στα δύο” συνεχίζοντας την παράδοση και την “κληρονομιά” που της άφησαν τα’ αδέλφια της Ηλίας και Ειρήνη-Μαρία.



Οι αθλητές του συλλόγου συγκέντρωσαν 16 μετάλλια εκ των οποίων 3 χρυσά, 5 ασημένια και 8 χάλκινα, συγκεκριμένα:

Χρυσά μετάλλια
1. Τσαρτσιταλίδου Αγάπη, kata κορασίδων 2008 και kumite κορασίδων -25kgr
2. Χρήστου Ραφαηλία, kumite κορασίδων 2006 +35kgr

Ασημένια Μετάλλια
1. Κορομπίλη Ανθή, kumite κορασίδων 2009 +25kgr
2. Κορομπίλης Γεώργιος, Kata παίδων 2006
3. Σιώκης Λουκάς, kata παίδων 2004
4. Πάνος Βασίλειος, kata εφήβων και kumite εφήβων -63kgr

Χάλκινα Μετάλλια
1. Κορομπίλη Ανθή kata κορασίδων 2009
2. Φορτομάρη Αλεξάνδρα, kata κορασίδων 2006 και kumite κορασίδων -30kgr
3. Χρήστου Ραφαηλία, kata κορασίδων 2006
4. Τουμπαρίδης Παναγιώτης, kata παίδων 2006 και kumite παίδων -25kgr
5. Κορομπίλης Γεώργιος, kumite παίδων 2006 +40kgr
6. Βασιλειάδης Στέργιος, kumite εφήβων -70kgr



Κορομπίλης Νικόλαος (Senpai): Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του συλλόγου που μας εκπροσώπησαν επάξια, όλα τα παιδιά μας ήταν μέσα στην εξάδα στην κατηγορία του και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για το μέλλον του καράτε της Πόλης μας. θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην αθλήτριά μας Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία η οποία έκανε την πρώτη της εμφάνιση σαν βοηθός προπονητή και έκανε “κόουτς” σε όλα τα κορίτσια του συλλόγου και τα πήγε πολύ καλά αφού όλα ανέβηκαν στο βάθρο. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές πιστεύω πως ήταν από τις καλύτερες διοργανώσεις. Τώρα θα συνεχίσουμε με χαλαρές προπονήσεις μια και δεν έχουμε άλλη επίσημη διοργάνωση εν όψιν καλοκαιριού και θα εντείνουμε τις προπονήσεις για το πρωτάθλημα των Under 21 τον Σεπτέμβριο.



Στην τελετή έναρξης των αγώνων τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα ο πρόεδρος του συλλόγου μας και μέλος την Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε Τσαρτσιταλίδης Κίμων για την προσφορά του στο άθλημα του Καράτε και αυτό προστίθεται στις επιτυχίες του συλλόγου.

1 σχόλιο:

  1. πολλα πολλα συγχαρητηρια στην ΑΓΑΠΗ και στα αδερφια της καθως επισης και στους ακουραστους γονεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.