Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό η ακαδημία Shooters

Ένα μοναδικό τριήμερο γεμάτο πλούσιες, αγωνιστικές και μη, εμπειρίες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι παίκτες της Ακαδημίας μπάσκετ Shooters και οι συνοδοί τους.

Συγκεκριμένα, η αποστολή αναχώρησε την Παρασκευή 8 Απριλίου, με προορισμό την Αθήνα.
Αφού κατέλυσε στο ξενοδοχείο και απόλαυσαν όλοι μαζί το δείπνο τους, κατευθύνθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όπου παρακολούθησαν τον αγώνα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, της Euroleague, μεταξύ Ολυμπιακού - ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το γεγονός αυτό αποτελεί πρωτοτυπία σε πανελλήνιο επίπεδο καθώς, όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού, δεν συνηθίζεται η είσοδος ακαδημιών σε τόσο σπουδαίους αγώνες. Η Ακαδημία Shooters ευχαρίστησε πολλάκις τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού που είδαν το αίτημα της με ιδιαίτερη ευαισθησία και συνέβαλαν στο να ζήσουν τα παιδιά μιας ακριτικής περιοχής μια τόσο σπουδαία εμπειρία.

Με τη λήξη του αγώνα τα Shooterakia φωτογραφήθηκαν, πήραν αυτόγραφα και συνομίλησαν με παίκτες που θαυμάζουν όπως Πρίντεζης, Τεόντοσιτς, Χάινς και άλλους πολλούς.

Η επόμενη μέρα ξεκίνησε με αγωνιστική δραστηριότητα στο ΣΕΦ με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του Ολυμπιακού.
Συμμετείχαν αγόρια γεννημένα 2007-2008-2009, 2005-2006,2003-2004, 2001-2002 και κορίτσια 2002-2003-2004 και μίνι.

Την επόμενη μέρα η αποστολή της Ακαδημίας Shooters κατευθύνθηκε στο ΟΑΚΑ, όπου αντιμετώπισε τις ακαδημίες του με τα τμήματα 2007-2008-2009,2005-2006,2003-2004,2001-2002.

Οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιώργος Καλαϊτζής ως υπεύθυνοι της πράσινης Ακαδημίας υποδέχτηκαν τους Shooters με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Ακαδημία Shooters απέσπασε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια τόσο για το αγωνιστικό όσο και για την εξωαγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Τέλος, η Ακαδημία Shooters θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους συνοδούς των αθλητών για την άψογη συνεργασία.

2 σχόλια:

  1. Είστε άξιοι θαυμασμού!Συγχαρητήρια στον προπονητή Μαρκόπουλο Μίμη ακούω σπουδαία λόγια.Έβαλε τόσα πολλά παιδιά στον αθλητισμό.Με όσα ακούμε γύρω μας μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον των παιδιών να διαβάζουμε άρθρα όπως αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.