Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Μετάλλια για τη Γ.Ε.Φ. στο Kid’s Cup

Δυναμική η παρουσία της ξιφασκίας της ΓΕΦ στο Kid’s Cup στα Γιάννενα στις 16/4/2016 με τη συμμετοχή πέντε αθλητών του συλλόγου και την διάκριση και των πέντε.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία κάτω των 15 αγοριών 1η θέση κατέκτησε ο Ζαραβέλης Αντώνης και 2η ο Χατζόπουλος Στέφανος, ενώ στην κατηγορία κάτω των 13 τη 2η θέση κατέκτησε ο Φερδής Θέμης και στην 3η βρέθηκε ο Ροσενλής Αλέξανδρος.

Στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 13 η Γραμμενοπούλου Δήμητρα βρέθηκε στην 3η θέση.

Θερμά συγχαρητήρια στην πενταμελή μας ομάδα που σάρωσε με τα μετάλλιά της.

2 σχόλια:

  1. Διαχρονικά η παρουσία αθλητών,προπονητών και μελών της ΓΕΦ υπήρξε δυναμική και δραστήρια.
    Δυστυχώς όμως τα τελευταία χρόνια στελεχώθηκε απο άτομα άπειρα και αδιάφορα που βρήκαν διέξοδο στον σύλλογο για κοινωνική συναναστροφή, εκτόνωση και λειτούργησαν με γνώμωνα την προσωπική προβολή και το όφελος. Αποτέλεσμα η διαρκής συρίκνωση και απαξίωση.
    Κυρίες της ΓΕΦ επιτέλους προτάξτε την επιβίωση και εξέλιξη του συλλόγου κι αφήστε στο περιθώριο τα λόγια και την αυτοπροβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητες κυρίες της ΓΕΦ επιτέλους μάθατε τα αποτελέσματα που έφεραν οι αθλητές σας και μας ενημερώσετε.Ενημερωστε μας όμως ποια ήταν οι συμμετοχή σας, στο να λάβουν μέρος οι αθλητές στον αγώνα αυτό και να φέρουν τα παραπάνω αποτέλεσματα.Δυστυχως καμία,μόνοι τους δηλωθηκαν,μόνοι τους πήγανε,μόνοι τους αγωνιστικαν και βγαίνετε εσείς μία εβδομάδα μετά και θριαμβολογητε για τα αποτελέσματα τους.Θα έπρεπε να ντρέπεστε.Ενα μεγάλο μπράβο στους αθλητές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.