Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Επισκέψεις του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη

Ενόψει των εορτών του Πάσχα ο βουλευτής Φλώρινας, Γιάννης Αντωνιάδης, θα επισκεφτεί σήμερα Μ. Τρίτη από τις 7:30 μ.μ. μέχρι αργά το βράδυ, τα κάτωθι χωριά: Βεύη, Λόφους, Σιταριά, Αχλάδα, Μελίτη, Νεοχωράκι, Ιτιά, Παπαγιάννη, Μεσοχώρι.

7 σχόλια:

  1. Πόσο γελάω όταν άνθρωποι τους δίνουν τα χέρια τρέχοντας σαλια..Μας καταστρεψαν την ζωή αλλά για κάνα ρουσφετακι σπρώξε γλυψε...Γυρίστε τους την πλάτη όσο έχει πρόβατα οι λύκοι θα είναι χορτάτοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανούσιες επισκέψεις , που παραπέμπουν σε παλαιοκομματικές μεθόδους. Σε τόσα πολλά χωριά ,ούτε χειραψίες δεν προλαβαίνει να κάνει. Γιατί δεν πάει στα χωριά τον υπόλοιπο χρόνο;; Φοβάται τις αντιδράσεις του κόσμου και τις ερωτήσεις;;; Αυτός θέλει μόνο να κάνει ερωτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ερθει να μα πει Καλο Πασχα ειναι κακο; Αν σε βοηθησει με την γραφειοκρατια( πχ να βρεις τα ενσημα σου , με τον ΟΓΑ , με καποιο προβλημα υγειας , )ειναι κακο η ρουσφετι; Οχι στο συνεχες πριονισμα των ανθρωπων που θελουν να βοηθησουν την κοινωνια. Παιδια ολα με ανθρωπους γινονται . Δυστυχως η κρατικη μηχανη νοση, αρα εχουμε αναγκη απο καλους ανθρωπους σε σωστες θεσεις, ας μη κρυβομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το νόημα των επισκέψεων αυτών; Τι τον έπιασε πόνος τον κ. Γιάννη για εμάς;
    Τώρα που έρχεται το 4ο Μνημόνιο τι θα κάνει; Άσε μας δουλεύει κανονικά και νομίζει ότι θα του περάσει. Αρε μαύρο που θα πέσει!!! Δεν πας να γλύφεις όσο θέλεις ο κόσμος σε κατάλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κακο δεν ειναι,να ερθει,κακο ειναι να επιβεβαιωνει με τα ρουσφετια,την εξαρτηση κρατους και πολιτικων,ακου εκει ποσα ενσημα εχει?επιβεβαιωνει την καταντια και τις σχεσεις εξαρτησης,δηλαδη φτιαξαμαι ενα κρατος για να εχει ο βουλευτης σχεσεις εξαρτησης με τον πολιτη,πελατιακο κρατος της δεξιας,φανταζεσαι να ερθουν αυτοι ποσο εκδικητικα θα συμπεριφερθουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.