Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Ο «Αριστοτέλης» ευχαριστεί

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω συνδιοργανωτές και χορηγούς για την ευγενική τους συμμετοχή στην εκδήλωση που διοργανώθηκε με την ευκαιρία της επετείου της ενάρξεως του Απελευθερωτικού Αγώνα των Κυπρίων κατά των Άγγλων στις 10/04/2016, με ομιλητή τον κ. Αυγουστή Ευσταθίου, επιζώντα αγωνιστή της Μάχης του Μαχαιρά.

1. Την Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας, για την παραχώρηση αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις του ομιλητού και των συνοδών του, εντός και εκτός Φλώρινας.

2. Την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, για την παράθεση τοπικών αναμνηστικών δώρων και την παράθεση δείπνου προς τιμή του ομιλητή, της συνοδείας του και προς τιμή του Γενικού Προξένου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

3. Τον Δήμο Φλώρινας, για την παράθεση τοπικών αναμνηστικών δώρων και την παράθεση γεύματος προς τιμή του ομιλητή, της συνοδείας του και προς τιμή του Γενικού Προξένου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

4. Τη Χορωδία του 1ου Λυκείου Φλώρινας, για την αυθόρμητη και ουσιαστική συμμετοχή της.

5. Την Ένωση Κυπρίων Φλώρινας, για τη συμμετοχή της
και τέλος,

6. Το Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας της Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του οποίου διοργανώθηκε η όλη εκδήλωση.

Ευχαριστούμε.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.