Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Και τώρα οι δυο τους – Το Σάββατο ο «τελικός» του πρωταθλήματος της Α1 Ε.Π.Σ.Φ.

Στο μεγάλο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου θα κριθεί, όπως όλα δείχνουν, ο φετινός τίτλος του πρωταθλήματος της Α1 Ε.Π.Σ.Φ. ανάμεσα σε Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα και Ερμή Αμυνταίου.

Ο Άγιος πέρασε το Σάββατο από τον «σκόπελο» του ΠΑΣ Φλώρινα, ενώ χθες ο Ερμής Αμυνταίου επικράτησε με ανατροπή του Μ. Αλέξανδρου Φλώρινας.

5η Αγωνιστική Play Off

ΠΑΣ Φλώρινα - Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα 0-2
(22’ Μαρκόπουλος, 82’ Παπανικολάου)

Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας - Ερμής Αμυνταίου 1-3
(21’ Μάγγος – 32’ Ηλιάδης, 59’ Κωνσταντινίδης, 89’ Μαργιορίδης)

Βαθμολογία
Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα 18
Ερμής Αμυνταίου 15
Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας 2
ΠΑΣ Φλώρινα 1

Πηγή: florina-sport.blogspot.gr

5 σχόλια:

  1. Είχα την ατυχία να είμαι στην Καλλινίκη και να δω το παιχνίδι ανάμεσα στον Πας και τον Μακεδονικό. Ένα κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι, όπως αναμενόταν με την ομάδα του ΠΑΣ να παίζει ως συνήθως ένα άναρχο παιχνίδι από την άμυνα στην επίθεση λες και είμαστε στην 10ετία του 70. Από την άλλη μεριά ο Μακεδονικός εκμεταλλεύτηκε δύο λάθη και σε δύο φάσεις έκανε δύο γκολ, (το δεύτερο ίσως ήταν φάουλ στον τερματοφύλακα).Από κει και πέρα συγχαρητήρια στους φίλους του Μακεδονικού για την ηχηρή παρουσία τους στο γήπεδο αλλά ντροπή για τα συνεχή υβριστικά σχόλια εναντίον των διαιτητών, ποδοσφαιριστών και εναντίον μέχρι και της πόλης της Φλώρινας. Σημείο κατατεθέν ένα παιδί κοντά στα 12 που στο ένα μέτρο από τον επόπτη τον πλησίασε και του έκανε μια άσεμνη χειρονομία με ανάλογα βέβαια λόγια. Είμαστε τυχεροί που στο γήπεδο δεν έγινε καμία φασαρία γιατί θα γινόταν χαμός στην κερκίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι περιμενες αφού το παιχνίδι ήταν "φιλικό" αγγαρεία ,όσο για το δευτερο γκολ εφοσον ο επιθετικός προλαβαινει πρωτος την μπαλα πως κανει φάουλ στον τερματοφύλακα ?Δες και πόσα μετρα απέχει ο αμυντικός από τον επιθετικο στο πρώτο γκολ ,φρεντλι ματσακι .

      Διαγραφή
    2. Η μονη ομάδα που μπορεί να παίξει μπαράζ είναι ο ΕΡΜΗΣ.Τωρα άλλο η πόλη και όλο το ΧΩΡΙΟ.

      Διαγραφή
  2. Καλή επιτυχία στον Ερμή.Μετά το εύκολο παιχνίδι με το πατελε όλος ο νομος σας εύχεται καλή τύχη στα μπαράζ.Ο Άγιος του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως οι διαιτητές τρένο πάνε τον Άγιο...όποιος κατάλαβε κατάλαβε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.