Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Βράβευση του Τ. Χατζηχρήστου από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας (video)

Ο Τάσος Χατζηχρήστος και ο συνοδηγός του Βαγγέλης Νίκκου, τιμήθηκαν από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας, στην ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας.
Στην εκδήλωση έγιναν ατομικές και ομαδικές βραβεύσεις με κύπελλα σε χορηγούς - κριτές αγώνων, και αθλητές.
Στους τιμώμενους οδηγούς ήταν, όπως προαναφέρθηκε, και ο Φλωρινιώτης οδηγός Τάσος Χατζηχρήστος ο οποίος συμμετείχε με επιτυχία: στο Rally Greece Offroad οπού και τερμάτισε 4ος στα ελληνικά πληρώματα, στο 10 Rally Sprint Καστανιάς, όπου τερμάτισε στην 11η θέση της γενικής κατάταξης και 1ος τοπικός οδηγός, στην 1η πανελλήνια ανάβαση Καστανιάς, όπου και κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία ΕΑ7 ενώ παράλληλα τιμήθηκε ως 1ος τοπικός οδηγός, στο 2ο Drift Σ.Μ.Α. Κοζάνης όπου τερμάτισε στην 4η θέση ενώ τιμήθηκε ως 2ος τοπικός οδηγός, στην 16η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Πτολεμαΐδας στην 5η θέση της γενικής κατάταξης (λαμβάνοντας μέρος και στις τρεις κατηγορίες!) παράλληλα και τιμήθηκε ως τοπικός οδηγός και τέλος στην 4η θέση στην κατηγορία ΕΑ7 και 1ος τοπικός οδηγός στο 2ο Rally Sprint Βελβεντού.



3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια! Πάντα επιτυχίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για άλλη μία φορά στον συντοπίτη μας τον Τάσο ο οποίος είναι ο μοναδικός ως οδηγός αυτοκινήτου που συμμετέχει σε αγώνες εκπροσωπώντας ώς οδηγός αυτοκινήτου την Φλώρινα και όχι μόνο . Θα ήθελα όμως να ρωτήσω Αυτοκινητιστική Λέσχη στην Φλώρινα υπάρχει; Υπάρχει καταστατικό , οργανωμένα μέλη , συνδρομές, νέες συμμετοχές ;Δεν ακούγεται απολύτως τίποτα πέραν από τις συμμετοχές του Τάσου Χατζηχρήστου. Κάποτε επι "εποχής Νάτση" αν θυμάμαι καλά υπήρχε οργανωμένη Λέσχη Αυτοκινήτου στην Φλώρινα. Σήμερα τι γίνεται ; Με τον διεθνή αγώνα αυτοκινήτων 4x4 OFfROAD γιατί δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το 2016; Θα ξαναγίνει στην Φλώρινα; Κι αυτό γιατί πολλά ακούγονται τελευταία ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή. Μερικά χρόνια πριν πήγαν κάποιοι νέοι να κάνουν μια προσπάθεια να μαζευτεί νέος κόσμος για κάτι τέτοιο αλλά δεν το πήραν όλοι τόσο ζεστά τότε και διαλύθηκε η ομάδα.
      Καλό θα ήταν να βρεθεί κάποιος να πρωτοστατήσει και υπάρχουν άτομα να στηρίξουν τη προσπάθεια.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.