Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Εύκολο απόγευμα για τον Αμύντα Αμυνταίου

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε στο ΔΑΚ Αμυνταίου ο Αμύντας, ο οποίος επιβλήθηκε του Α.Ο. Κοζάνης με 38-9, για την 11η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Β Εθνικής.
Ο Αμύντας με εξαιρετική αμυντική παρουσία και πλουραλισμό στο σκοράρισμα, κατάφερε από το πρώτο ημίχρονο να θέσει τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση.
Το δεύτερο μέρος, με δεδομένη την έκβαση του αποτελέσματος, εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία, επιτρέποντας στους προπονητές των δύο ομάδων να δοκιμάσουν τακτικές και πρόσωπα.
Ο παίκτης του Αμύντα, Δημήτρης Κιοσές, σχολίασε: «Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ήταν εμφανής όλο το παιχνίδι. Η ομάδα σε κάθε παιχνίδι παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση και αυτό αποτυπώθηκε σ όλα τα παιχνίδια του β γύρου.
Απομένει η τρίτη και η τελευταία στροφή του πρωταθλήματος, όπου θα επιδιώξουμε να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια και να φτάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα».


Διατητές: Λινάρδος – Καζατζίδης
5λεπτα: 3-1, 8-2, 10-3, 13-4, 16-5, 18-6ημχ., 22-6, 24-5, 28-8, 32-8, 34-8, 38-9.

Αμύντας Αμυνταίου (Μ. Κιοσές): Καλαιτζίδης 2, Παπαχρήστου 5, Γιώσκος 3, Παπαστυλιανός 5, Παρπούλας 4 , Τόιτος (τ/φ), Σίσκος , Τζίτζιος 6, Τατσίδης (τ/φ), Κοσμίδης 4, Κιοσές 4, Παναγιωτίδης 5.
Δίλεπτες Αποβολές: 2, Πέναλτι: 1/2,

ΑΟ Κοζάνης (Α. Μιχαηλίδης): Μετανι 2, Σύρος, Τραγιάς, Στεργιούλας 4, Βαβουλίδης , Σιδέρης, Μέλλιος 2, Γκουβέρι, Τσακαλίδης, Στεφανίδης , Αργύρης, Παπαστέργιος, Ανδρεόπουλος, Βιτολαρι 1, Κοζιάκης , Τζήμος.
Δίλεπτες Αποβολές: 3, Πέναλτι: 1/3,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.