Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Εκπαιδευτική επίσκεψη του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στην Παναγίτσα

Στις 17 Φεβρουαρίου 2016 το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας μαζί με το Παράρτημα Αμυνταίου πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο χωριό Παναγίτσα του νομού Πέλλης.
Οι εκπαιδευόμενοι ξεναγήθηκαν αρχικά στο χώρο του υδροηλεκτρικού σταθμού, που βρίσκεται κοντά σε μια από τις 4 τεχνητές λίμνες που υπάρχουν στο χωριό. Ο κ. Γρηγόρης Παπαδόπουλος, εργαζόμενος του σταθμού τους μίλησε για τον τρόπο λειτουργίας του σταθμού, ο οποίος συνιστά και εναλλακτικό τρόπο παραγωγής ενέργειας.
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο «Leventis Art Suites», που είναι όλο διακοσμημένο με έργα ζωγραφικής και γλυπτικής του γνωστού ζωγράφου Μανώλη Πολυμέρη και τα οποία φιλοτεχνήθηκαν μέσα σε 4 χρόνια. Για τα έργα μίλησε με παραστατικό τρόπο ο κύριος Κώστας Λεβέντης, ο οποίος παρουσίασε και την μοναδική έκθεση των 2000 περίπου φωτογραφικών μηχανών που υπάρχει στο χώρο.
Οι εκπαιδευόμενοι θαύμασαν το μοναδικό αυτό καλλιτεχνικό πανόραμα κι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

1 σχόλιο:

  1. «Οι εκπαιδευόμενοι ξεναγήθηκαν αρχικά στο χώρο του υδροηλεκτρικού σταθμού, που βρίσκεται κοντά σε μια από τις 4 τεχνητές λίμνες που υπάρχουν στο χωριό.»

    Αυτά να βλέπετε «τοπικοί άρχοντες».
    Κάντε και εδώ επενδύσεις ,Όχι μόνο χορούς και πανηγύρια ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.